Röd klänning!

Som vanligt så vill JAPSI uppfylla alla era önsningar och vi försöker men vi hinner inte alltid med alla. Här kommer en önskning som kanske är lite i sista laget. Det var en tjej som ville ha tips på röda klänningar. Kanske lite sent som sagt men vi försöker.

Det finns vissa regler när man ska ha kläning till Jul. Ha inte klänningar som är för ''utmamande'' Om du sitter på jul med familjen och hela tjocka släckten så ska man inte ha sinna bästa röda party klänning. På julen ska alla vara söta men rosetter i håret. okej, kanske lite väl drömmande men ni förstår vad vi menar.

H&M 349 kr.

En anna bra regel är att ha en kläning som du kan använda fler gånger. En som du kan ha med leggings, jeans, tröja, barbent. Ja en klänning som du kan ha året om. Tänk vad mkt pengar du tjänar på det.
Empire Dress
TopShop 455 kr

Till jul tycker JAPSI att det är snyggast med korta klänningar. En lång klänning känns lite väl lyxigt. Använd en långklänning till nyår isånna fall. men ska du ha en lång på nyår använd med ett eller två axelband. TIll jul kan du använda utanaxelband om du använder det snyggt och sofistikerat.

Satin Bandeau Dress
ASOS 455 kr.

Vi hoppas att vi lösta några problem nu iaf. Nu darar en JAPSI till Thailand i tre veckor så hon kommer inte kunna skriva och den ena åker till stan för att handla in de sista julklapparan. Men jag kommer tillbaks från stan så det blir felr inlägg idag. Pussar på er alla


Kommentarer
Postat av: Dilan´s

åhh alla va så snygga 0)

2007-12-23 @ 19:33:22
URL: http://www.dilo.blogg.se
Postat av: Zack

God Jul tösen :)
Tc.

2007-12-25 @ 15:59:39
URL: http://cityoftheday.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0