Byget eller lyx?

image80
Att svarta naglar är otroligt inne iår är inget nytt. Vi på JAPSI ska absolut inhandla ett svart nagellack. Vad I ska köpa är det från IsaDora för 60 kr. Det torkarsnabbt och håller bra. J funderar på att köpa från Depend Kostar runt 25 kr, också mycket bra. Vilken skulle du vilja ha? Vill du satsa på ett dyrt från Chanel eller är det ett billigt från IsaDora som gäller? JAPSI vill veta så lämna en kommentar.

Det är ingen tvekan om att det är snyggt. Hilary Duff, Paris Hilton och Lindsay Lohan är helt klart otroligt snygga i svart nagllack. Svart nagellack passar på alla sorter. Söta och rara Hilary blir lite tuffar med svarta naglar, Paris är rik och är med på alla trender så hon bli rockigt snygg  i det svarta naglarna och Lindsay som är party tjej och cool stil passar också mycket bra i svarta naglar. Vad JAPSI försöker säga är att alla, ALLA passar i svarta naglar. Så om det är nått som ni skulle inhandla detta år så är det svarta nagelack dyrt som billigt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Isadoras är ju skitbra o.O håller sjukt bra. mitt går inte bort såvida jag inte verkligen försöker skrapa bort. så torkar det snabbt med.
man kan egentligen köpa ett asbilligt från H&M och bara ta ett bra topcoat så det verkligen håller.

2007-09-23 @ 18:08:14
URL: http://meisremedy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0