Grey's stjärnornas stil.

Är du ett fan utav Greys Anatomy? Då vet du precis vilka dessa stjärnor är. Är du inget fan utav GA så kan du bekanta dig lite med dom här. JAPSI har tagit reda på stjärnornas stil. Vem utav dom är den klassiska, vem är det som är  old hollywood och vem är det som tar alla risker?

THE CLASSICIST photo
Kate Walsh är helt klart den som är mest klassisk av greys stjärnorna. Det bara lyser glammor om Kate.

THE RISK-TAKER photo
Ellen Pompeo är nog dens om vågar använda de där lite mer riskfyllda valen. Så förvänta dig inte ev vanlig svart klänningfrån denna tjejen.

THE WILD CARD photo
Du sitter på helspänd i soffan och vet inte vad du ska förvänta dig att få se utav Sandra Oh. Sandra brukar ofta ha på sig det där lilla extra som gör att vi kommer ihåg hennes klänningar.

THE VIXEN photo
Från Sarah Ramirez så är det nästan alltid hennes kurvor som sätts i fokus, det kan vara med ett skärp i midjan eller bra pose som framhäver hennes kurvor. Så här har vi den utav Grey's tejjerna som bär upp sin kurvor.

THE CONSERVATIVE photo
Vad som skulle se ganska tråkigt ut på en anna människa ser helt underbart ut på Chandra Wilson. Hon vet vad som klär henne och håller sig till det. Men det blir aldrig tråkigt. Chandra är helt klart en safe player.

THE SCREEN SIREN photo
Nej det är inte Marelynd Mornroe (även om det kan vara likt) det är bara Katherine Heigl som står och posar i snygga old Hollywood klänningar. När Katherine står på röda mattan väcks den lilla flickan inombords och önskar att man stod där i hennes klänningar och snygga smycken.

Kommentarer
Postat av: Kim

Vilka underbara klänningar, vill ha! :-)

2008-05-07 @ 15:42:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0