Snygga på TV

image18

När det kommer en ny TV serie på TV så är det oftast en som är extra snygg som vänder mode världen upp och ned. VI har stjärnor som Jennifer Aniston, Mischa Barton, Jessica Biel, Hayden Panettiere, Sarah Jessica Parker för att nämna några få. Vad är det som gör dessa folk så speciella? kanske är det för att dom vågar kläa sig anourluna och inte se ut som oss andra? Kanske är det för att dom är känidsar? Kanske är det för att vi är redo för att hitta på något nytt? Det finns många frågor och lite svar. Men JAPSI har tänkt att skriva lite om varför vi gillar stilar från Tv Serier.

Jennifer Aniston, Friends: Slla har vi nog iaf hörtalats om Friends eller Vänner. Varför vi gillade Jennifer Aniston är kanske för att hon alltid har haft en stilren men ändå bekväm och skön stil.

Mischa Barton, OC: VI valde Mischa Barton istället för Rachel Bilson just för att Mischa körde på sin egna stil. Det lite för korts atröjorna men jeans och en snygg design väska.

Jessica Biel, 7th Heaven: Jesicca Biel är ganska ny i känids världen och kanske inte så känd. Jessica var den mer sportiga tejjen till en början men blev sen stilig men kjolar och söta toppar. Hur gulligt och putti nuttigt det än låter så såg Jessica snygg och bekväm ut.

Hayden Panettiere, Heros:  Hayden Panettiereär blond och sexig på röda mattan och lika så i TV serien Heros. För oss flesta så vänjer vi soss fortfarande av snygga Hayden men hon är helt klart en vi ska hålla lite extra koll på.

Sarah Jessica Parker, Sex and the City: Hur många har vi inte drömmt om att ha Sarahs sko graderob eller hennes söta klänninger när hon springer ned för gatorna i Manhattan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0