TIPS!

image416

JAPSI använder H&Ms blush- Vi tycker att det är sjukt bra och ger en fin färg. Vi har nr 17 Tawny Rose. Testa den! billig (endast 39,50 kr) och bra!

Nytt hos Ellos och H&;

H&M & Ellos har nu fått in en massa snygga nya vårkläder <3 ska själv ta och inhandla dessa:

Tunika H&M

image414
Kanske denna väska från H&M

image415
Kanske denna blus från H&M.

Zooma
Tunika Ellos

Röd julklänning.

Om du tänker till baks på julen iår. Hur kände du och hur var det=? Använd dom tankarna och välj en utav dessa klänningar som passar eller beskriver din jul.

image410
Vanessa: den var snygg, mysig precis som en jul ska vara saknade inget... eller jo snön. men annars var det precis som det ska vara och jag älskar det!

image411
Nicole: Udda, rolig och galen. Klänningen utstårlar allt som min jul var.

image412
Jessica: Nytt och roligt. Fyrrade med nya personer och hade föröfrsta gånge plast/äckta gran med en massa nya kulor. skippade även kalles jul.

image413
scareltt: Ganska vanlig. Ät julmat, kollade kalle, öppnade paket och sen var det dags för gröt.  mysigt och säkert.Skönt att en jul blev över igen!


Nicole: Jul? nej nej, jag var inte hemma under jul. Bada och solade för fullt.
Såå vilken blev du? Vi vill veta.

Lördagsgodis

image409

Äntligen är lördaggodis tillbaks. Förra gången så var namnet sarah och alla hade högmdijan kjol. Denna gången så är det namn som ingen anna har i H- wood. Vi kunde även slänga in en liten vem bar den bäst mellan Eve och Ivanak.

Det är:
1. Beyonce Knowles
2. Ciara
3. Eve
4. Ivanka Trump
5. Paris Hilton
6. Rihanna

Vilken brunett?

image408

vilken utav dessa vackra brunetter Eva Longoria och Penelope Cruz tycker du gör sig bäst som Loreal tjejer?

Vilken M?

image407

Vilken utav mariah Careys reklamer för henner parfym M tycker du är snyggast? JAPSI gillar nog den den till vänster bäst. Vår motevering är: Den passar parfymens blommiga, fruktiga och söta doft.

Stop Being DesperateSkulle du kunna tänka dig att bära Kimberly and Paris Stop Being Desperate linnen?

FjädrarTycker du att fjädrar har varit en stor trend som du skulle vilja testa? JAPSI har aldrig varit en stort fan utan av fjödrar på kläder. Vi njuter nog hälre utav att kolla påvakcra Sarah Michelle Geller och hennes söta outift.

Fjädrar: Hit eller Miss`?

vilken färg?


Håller de svarta naglarna även nu till våren? Om inte, vad är det då för färg som ska pryda våra naglar?

Snyggt eller inte!

CLEAR GLOSS photo | Ashley Olsen, Cameron Diaz

Tycker du att det är snyggt med bara genomskinligt glans? JAPSI tycker det är snyggt iaf, men vad tycker du?

Christian Louboutin bästa skodesignern


Christian Louboutin har blivit utsedd till den bästa skodesignern. Tycker du att det var rätt? JAPSI tycker absolut att det var rätt. Alla hans snygga skor. Vem skulle inte vilja ha alla dom i sina garderob?

Vilken är din favorit?Vilket är enligt dig det snyggaste djur mönstret? Är det kanske giraff, tiger, orm, leopard? Du bestämmer.

2007 året med färg.Mán kan minst sagt söga att 2007 har bjutt på en massa snygga färger. Men vilken färg tycker du är snyggast? Är det fuchsia, orange, turkost, gult,  grönt, blått eller rött?

Ash vannAshley Olsen har vunnit en tväling på Popsugar där hon utesågs att ha den snyggaste trottoar stilen. Tycker du att det var rätt?

Röd klänning!

Som vanligt så vill JAPSI uppfylla alla era önsningar och vi försöker men vi hinner inte alltid med alla. Här kommer en önskning som kanske är lite i sista laget. Det var en tjej som ville ha tips på röda klänningar. Kanske lite sent som sagt men vi försöker.

Det finns vissa regler när man ska ha kläning till Jul. Ha inte klänningar som är för ''utmamande'' Om du sitter på jul med familjen och hela tjocka släckten så ska man inte ha sinna bästa röda party klänning. På julen ska alla vara söta men rosetter i håret. okej, kanske lite väl drömmande men ni förstår vad vi menar.

H&M 349 kr.

En anna bra regel är att ha en kläning som du kan använda fler gånger. En som du kan ha med leggings, jeans, tröja, barbent. Ja en klänning som du kan ha året om. Tänk vad mkt pengar du tjänar på det.
Empire Dress
TopShop 455 kr

Till jul tycker JAPSI att det är snyggast med korta klänningar. En lång klänning känns lite väl lyxigt. Använd en långklänning till nyår isånna fall. men ska du ha en lång på nyår använd med ett eller två axelband. TIll jul kan du använda utanaxelband om du använder det snyggt och sofistikerat.

Satin Bandeau Dress
ASOS 455 kr.

Vi hoppas att vi lösta några problem nu iaf. Nu darar en JAPSI till Thailand i tre veckor så hon kommer inte kunna skriva och den ena åker till stan för att handla in de sista julklapparan. Men jag kommer tillbaks från stan så det blir felr inlägg idag. Pussar på er alla


vad tycker du`?Är dessa skor tanitga eller snygga?

Snyggt på skopunkten?


vad tycker du om denna skon från Skopunkten? Är det något som du skulle kunna tänka dig att ha på fötterna? JAPSI skulle inte ha något emot att ha ett par  garderoben. Det står att klacken är 2 cm lång men det kan omöjligt stämma. I provade dem häromdagen och dom var nog 9-10 cm långa.

Hit eller miss?

Eva möte outfit!

EVA MENDES photo | Eva Mendes

eva Mendez bär en snygg röd klänning med en snygg hat när hon ska på PETA möte! Otroligt snyggt. Stilrent  och snyggt! Så som vi alla vill se ut.

Nagelproblem löst!

image406image405Nagellack har blivit väldigt trendingt på sistonde. Så vad ska man ha på jul och nyår? JAPSI tycker att du ska ha rött på jul med en söt outfit med röda accesoarer eller en hel röt outfit. Sen på nyår så kör du på en Silvirgt med en glittrig outfit.
    För att hitta just de  rötta frägerna till detta så ska du köpa Mavala. Den röda heter 53 London den silvirga heter 29 GlasgowVBs snygga vantar

image399

Vad tycker ni om Victoira Beckhams vantar? Jag önskar mig sånna väldigt mkt! hittade sjukt söta på Glitetr idag. Funderar starkt på köpa sånna om jag inte får sånna i julklapp! Vad tycker du om sånna vantar?


H&M, Glitter & ASOS

Jul outfit!

image398

Jo, så här skulle man se ut på jul, eller? Vad ska du ha på dig på julafton? J ska till thailand så hon kan bara ta på sig en söt strandklänning, men I ska vara hemma och har ingen aning om vilken sorts outfit hon ska ha åp sig.
- Jag behöver en söt outfit tpy nuuu! säger I :)

Glitter på benen

image397

Vad tycker du om dessa diamant färgade stövlar? Hit eller miss`?

Good girl? We dont think soo!

image395image396

Sångfågelns Rihanna har här med visat att hennes titel på skivan kanske borde bytas ut från Bad girl till slampig. Om ni inte förståt det än så är JAPSI inget fan av Rihanna outfit, är du? 

Cover girl!

 
vad tycker du om Queen Latifah som Cover girl?

Beyonce <3 Armani

Celeb Fashion Hit or Miss

Beyonce Knowles står här och visar upp parfymen Diamond by Giorgio Armani . Beyonce gör ju reklam för den om du inte visste. Självklart har hon är juligt röd och snygg Giorgio Armani klänning på sig.


Diamonds reklmaen med Beyonce!

Pjamas snack!Önskar du dig pjamas i julklapp? Om ja: vilken sorts pjamas vill du ha? Om nej: Vad over du i för pjamas?

Kate Bosworth: Bästa Kändis Stilen 2007Kate Bosworth vann hemsidan Popsugars Bästa Känids stil 2007. tycker du att det var rätt eller inte?

Elle Girl VS Cosmo Girl?Vilken gillar du bäst? Vilken skulle du vilja kom till sverige på svenska?

LOVE

image394
Underbar outfit. tycker inte du det?

Mischa blondare än tidigare!

image393

Mischa barton är nu tillbkas till sitt blonda hår.  Men det är lite blondare än vad vi brukar vara vana vid. Vilken färg tycker du Mischa ska ha? Brunt, Blonderat eller vanligt?

Mischas original färg!


HiiiiiiiiiiiiiiiiiGH HEELS!

image392

OMG! fattar inte hur dom kan gå i dom? Dom är säkert vana. Ser JAPSI rätt? Hoppar Gwen Stefani i sina höga och udda skor :)

Yes yes yes :) kom in :) Så nu blir det många inlägg :)

´


ARG :|

Hemma kommer jag för tusan inte in på bloggen. Så jag kan bara sitta här just nu. Det där drf det inte har blivit några inlägg dessa dagar. Men ska försöka komma in idag. Måste funka!

Pussar <3

Tjaoo

Blir ingen bra uppdatering idag. Tyvärr :|Ger er en bild på Mischa Barton. Hit eller miss`?

MISCHA BARTON  photo | Mischa Barton

H&M 08Denna bilden ska tydligen vara från H&Ms vår och sommar kolekion 2008. vad tycker du om den? JAPSI tycker att den ser ut precis spm H&M sommar kollektioner ser ut!

SG på plan!Så här kan det se ut när Spice Girls ska åka iväg! Snyggt och stilrent!

grönt är skönt!

JADA PINKETT SMITH photo | Jada Pinkett SmithRACHEL BILSON  photo | Rachel Bilson

Den nya färgen som pruder kändisarnas läppar och kroppar är grönt. Så nu ska vi kolla här vem utav Jada Pinkett Smith och Rachel Bilson är finas i skolan!

Oprah på mattan

OPRAH WINFREY photo | Oprah Winfrey

Oprah står här och posar på röda mattan, det var inte igår vi såg Oprah på mattan. vad tycker du om hennes outfit?

Röd väska!


Lindex * ASOS * TopShop * Ellos * Wedins * H&M * Miu Miu

En röd väska till jul skulle inte vara fel eller vad säger ni? JAPSI tycker att alla som har en röd väska ska satsa sten hårt på det!

Smycken


TopShop * Indiska * Wedins * H&M * ASOS * Lindex

Det var en som vile ha mer smykcen. Ja här frå du mer smycken att frissa i :)

Vilken Kate?

image378

Vem bär denna Fendi kappa bäst? Kate Bossworth eller Kate Moss?

Du bestämmer!

image377

Vad tycker du om glitter kjolen?

pink blush från DiorDior har kommit med sin nya vår kolektion med smink nu för 2008. denna gången så är deras blush rosa. Snyggt enligt oss, vad tkr du?

Swank för Whilary Swank posar här för W. Vad tycker du om det? Första gången man såg henne i sitt korta hår och det var snyggt, så skulle hon ha det. iInte den där fula mittbenan och håret som bara hänger. Nej vi vill ha coola Hilary swank, Tycker inte du det?

SorrySom ni vet så är julen här och JAPSI har fullt upp med att baka och hitta de rätta julklapparna! Så det kan bli väldigt dålig uppdtatering de närmstra dagarna, men vi vet att ni kan stå ut det med det för att ni är så underbara läsare!

Pussar JAPSI

Chanel Pree Fall 2008

image376

Så här se en utav topparna ut från Chanels Höst kolektion 2008. Vad tycker du om den? JAPSI tycker den är lite väl... konstig!

SJP som brud!

image375

Så här komemr Sarah Jessica Parker se ut i den nya Sex and the City filmen! JAPSI har stora förväntningar på filmen och hoppas att det kommer att vara sjukt bra, lika bra om serien! Vad tycker du om SJP som brud?

Trött på trenden?

image374

Är du trött på trenden med de vita plasbågarna?

Fixar Jessica rock stilen?

image373

Klart hon gör! Frågan är , gör du?

Ännu en Karl duo

image372

Karl fortsätter att spendera tid med känidsar. Denna gången är det en väldigt glad Lilly Allen som får posa med Karl.

Vita vinter kappor!

image371

tycker du att det är snyggt med en vit vinterkappa? Det tycker iaf Kate Moss och Eva Lognora? Kanske en trend för dig?

Posh posar!

image370

Victoria Beckham posar här vant och snyggt. Vad tycker du!?

Lila från Prada

image369
Denna parfymen är från Prada och i snygg lial färg. Kanske något att önska sig till jul? vad tycker du om den?

Från tods

image368
Vad tycker ni om denna väskan från Tods? JAPSI gillar designen men tyget är lite tråkigt!

oslagbar dou

image367

Kylie har det trevligt i  Karl Lagerfelt knä. Två trendesetters på en och samma bild inte dåligt!

Emma visar sin mogenhet

image366

Emma Wattson visar nu upp sina mogna sida  och har tagit otroligt snygga modellb bilder! JAPSI like, vad tycker du om dom?

Rosa smink!

image365
Bilder: google, H&M, Maybelline

vad tycker du om rosa smink? använder du kanske rosa smink elelr är du anti rosa?

Vad tycker du?

image364

Vad tycker du om Keira Knightley i lugg? JAPSI tycker hon är sjukt söt och väldigt lik Leighton Meester från Gossip Girl, tycker inte ni det?


Skaffa Rachels jacka!

image363

Rachel Bilson har alltid söta jackor på sig. JAPSI avundas dom otroligt mycket och vi förstår om ni också gör det. Så vi letade fram en jacka som liknar Rachels. Den är ftån TopShop och TopSHop är experter på att ta fram söta jackor! Så gå dit och kolla.

Hooded Button Detail Coat
TopShop 845 kr.

Nagellacks färg, du bestämmer!

image362

Vilken färg på ngalarna tycker du har varit snyggast i år?

Sarah veckans lördagsgodis!

image361

Förra veckans lördagsgodis var Ashley tjejor med byxor. Denna gången så har vi valr Sarah med H och alla har nappat på trenden med hög midja. Dessa Saror är:

1. Sarah Ramirez
2. Sarah Michelle Geller
3. Sarah Shahi
4. Sarah Silverman
5. Sarah Jessica Parker
6. Sarah Ferguson


VEM?

image360

Är det Sarah jessica Parker elelr Keria knightley som bär upp denna kläning bäst? Vi vet att det inte rä samma kläning precis men tanken är ju den samma. Stor ballerina kjol, tunnt tyg vid bröstet och samma färg.

Vem bar den bäst?

image359

Är det Jessica Alba eller Mary J Blige som bär denna gröna klänning bäst?

Golden bracelet!

Brushed Gold Oval BraceletDetta underbara armband från TopShop kostar bara 78 kr. Helt underbart enligt oss, vad tycker du om det? Är det kanske för mycket eller för liteGillar du kanske inte armband eller är du helt galen i armband! Vad tycker du! berätta!

We like!

Satin Bubble Hem Skirt

Helt underbar kjol från Asos för 364 kr. JAPSI älskar den, vad tycker du?

Hit eller Miss, karl?


Vad tycker ni om tröjan? Hit / Miss?

V på Elle

image598

Victoria Beckham posar vant och snyggt på omslaget för Elle. SJUKT SNYGGT!

Du rösta de bästa utav 2007

Självklart så ska JAPSI ha vår egna lilla gala där vi ska utse vad som har varit bra och dåligt med detta året. Vi vill ju så klart att ni ska vara med i ngra kategorier och rösta. de kategorier ni ska få vara ed och rösta i är:

* Sötaste paret 2007
* Bästa modetidningen 2007
* Snyggaste trenden 2007
* Snyggaste nykomlingen, Kille 2007
* Snyggaste Nykomlingen, Tjej 2007
* Årets youtube klipp 2007

Röstningen börjar nu:

Sötaste Paret 2007:
* Beyonce Knowles & Jay Z
* Vanessa Husgens & Zac Efron
* Heidi Klum & Seal
* Reese Witherspoon & Jake Gyllenhaal
* Justin Timberlake & Jessica BielBästa modetidningen 2007
* Cosmopolitan
* ELLE
* Glamour
* Modette
* Plaza kvinnaSnyggaste trenden 2007
* Högmidja
* Gulaklänningen
* Färgade jeans
* Page
* GladiatorskornaSnyggaste nykomlingen, Kille 2007
* Chace Crawford, Gossip Girl
* Corbin Bleu, High School Musical
* Shawn Pyfrom, Desperate Housewives
* Timbaland, shock value (nykommling med första skivan)
* Tokio Hotel, ScreamSnyggaste Nykomlingen, Tjej 2007

* Leighton Meester, Gossip Girl
* Andrea Bowen, Desperate Housewives
* Monique Coleman, High school Muscial
* Jenna Dewan, Step Up
* Malin Åkerman, The Heartbreak KidÅrets youtube klipp 2007:
 
Leave Britney Alone killen Chris bad alla att vara myck snällare mot Britney. Kanske på ett litet udda sätt. ja, kolla
själv!

 
Denna otrolig tjej från nederländerna är helt otrolig. Hon heter Esmee och i detta klippet sjunger hon med Justin Timberlake.

 
Detta klippet handlar om en tjej som ska gifta sig och får panik efter att hennes hår blivit fel gjort och börjat klippa av sig allt hår. Senare så sa dom att det hela bara var fake men att tjejen klippte av sig håret på riktigt!


Jätte söt bebis som skrattar åt roligt ljud :)

 
Skön kille! Vi låter viden tala för sig själv!

Får du komplimanger för din outfit?brukar det vara folk som tycker att du har fina, anorlunda eller coola kläder på dig?

VIlken är din sort?

image332

Vilken längd på klänningen tycker du är bra? kort kort á Victoria Beckham, Över knä á Eva Longoria, under knä á Scarlett Johnsson eller lång á Vanessa?
Här under kan du se några ursnygga förslag på klänningar i rätt storlek.

image333
1. Kort kort från Asos
2. Över knä från lindex
3. under knä från H&M
4. lång från TopShop


Black!

image331
TIll julen och nyår så skulle det ju vara en drömm att gå runt i Skor med en rem runt foten. Här har vi Kate Moss och Co som har skaffat sånna här skor Vad säger du. Inte så tråkigt! Hitta dina på Ellos för 279 kr.
Zooma

Cool take away!Tycker ni inte att Starbuck har det mysigaste take away muggarna? JAPSI like!

Vilken årstid i Centrel Park?

image329
image330

Den ena bilden är på Centrel Park på vintern och den andra är på Centrel park på Sommaren. Under vilken årstiden skulle du vilja vara och stroa runt i NYC och Centrel Park? Jag skulle vilja bo permanent i NY så jagfår väll säga båda ;).

Hit eller miss?

image327

Vad tycker ni om denna outfiten?

Bag lady?

image326

Är du en väsk tjej? Har du tusne väskor som bara ligger eller är du tjejen som har en väska och använder den? JAPSI är nyfikna?

Vem bär den bäst?

image325
Vem utav Joely Richardson och Mischa Barton bär denna kläningen bäst?

glitter!

Oversized Sequin ShopperOversized Sequin Shopper
Skulle du kunna tänka dig att använda dessa väskor?

Avundsjuka!!!Det första JAPSI la märke till när vi såg bilden var de otroligt söt skorna och den otroligt söta väskan. JAPSI skulel så gärna vilja hoppa in i Gossip Girls karaktären Blair och se hur hon lever. Är inte outfiten underbar?

Grrr...

RIHANNA photo | Rihanna

Rihanna har fått på sig en lång leopard klänning och hon har även slinagt två blonda slingor i luggen. Vad tycker du om Rihannas outfit? Hit eller miss?

Inslagen

PENÉLOPE CRUZ  photo |

Penelope Cruz har bär en klänning från Oscar de la Renta. Det ser ut som att Penelope har fått julkännslor och vill använda rosetter. Får du julkänslor av Penelope?

November 2007Här har du 8 utav Novembers klänningar som känidsarna har burit.
Från vänster: Ashlee Simpson, Heidi Klum, Ashley Olsen, Hilary Duff, Nelly Furtado, Rihanna, Keira Knightley och Jessica Alba.
vad tycker du om klänningarna? Är dom fina, fula, konstiga, underbara? För att se vad fler kändisarna har burit under november så kan du trycka på November 2007 under arkiv.

Miu miu!


Miu Miu Hot Pink Rounded Tote! Japp, så heter väskan som du ser på bild! är den inte underbar? Kanske inget men vill ha nu till vintern men absolut en favorit till sommaren! Preciss som LV väskan so skrev om ett tag sedan. Vad tycker du om den?

Ashley vårt lördagsgodis

image316

Förra veckan så hade vi Vanessos i vår godisskål där alla hade snygga väskor. Denna gången så är det Ashleyor som får äran att vara lördagsgodiset och alla har bjuder på sjukt snygga byxor. Självklart ska ni få veta lika Ashleyos du ser på bilden.

1. Ashley Tisdale
2. Ashley Olsen
3. Ashlee Simpson
4. Ashley Edner
5. Ashley Drane
6. Ashley Benson


RSS 2.0