God girls gone Bade!



Rihanna har kanske inte lyckats så bra med sin kaxiga stil, men e som gick till söt, blond, chanel fan till brunett, kaxig och cover girls om Arena är Mischa barton. Vad tycker du om Mischa Barton som cover gilr för Arena!?

4 blondiner en klänning, vilken?

image312image313
image314image315

Nu ska JAPSI fråga en liten udda fråga, men ni får försöka att kara av det iaf. Ni vet hur vi alltid tjatar om vem som klär sig best och grejer. Nu vill vi veta vem som klär sig sämst utav blondinerna: Nelly Furtado, Ashley Tisdale, Kylie Minogue och Nicole Kidman.

Good gilr gone... sweet?

image311

JAPSI tycker inte att Rihanna har klarat va att hålla den där söta skyldiga stilen som hennes skiva säger att hon ska. Om du kollar här på omslaget till Seventeen så är ju Rihanna allt annat än bad!

vad alla vill ha!

image310
Diamonds are a girls best friendm det vet ju redan. JAPSI älskar hur världen kommer på nya ting dag för dag.  Nu har Lancome varit så underbara och kommit på ett ha Lip gloss i en ur lycksig förpackning som liknar en diamant. Den så överst på JAPSIs önskelista till jul!

Blått är flått

image309
Det är helt sjukt snyggt att ha en blå klänning utan axelband. JAPSI älskar den där blåa färgen. Kanske något at satsa på till nyår eller jul? JAPSI önskade att vi hade en blå klänning utan axelband hängandes i garderoben. Den skulle vara perfekt till de mesta!


Nya puma väskan!

image308

vad tycker ni om de nya Pumaväskorna? JAPSI tycker att heal dend rä plast väsk trenden rä lite tråkig och uttjatad just nu, men vem vet. Om några månader eller år så kanske vi bär den?

We like

image307
Alla som tycker att denna är ur cool skriver en kommentar! Nej, men allvarldigt. är inte denna ögonskuiggan från Chanel helt underbar med snygga färger och skön design!

USCH

Jag hatar när jag inte har tid för att blogga för er läsare! Får panik! haha ;) nej, men jag vill så gärna blogga för er så här komemr lite kvälls bloggning ;)

Pussar JAPSI

Katie

WHAT ABOUT BOB? photo | Katie Holmes

Katie Holmes har klippt en frilla ilka dan som dottern Suri. Dom är otroligt lika. Men vad är det med Katies mun? JAPSI tycker att Suri är mycket sötare i bob och page. vad tkr du?

Julklapps tips

Fem julklapps tips som inte kostar över 200 kr

image303image304
Detta badsätt från H&M kostar bara 39,50 kr. Det innerhåller Bathwash, Bathpearls, Bathlotion. Du behöver inte ens slå in det.


L'Oréal True Match Mineralpuder har ni nog alla sett i affärerna. Nu kan du ge den till någon som du gillar. Den kostar bara 160 kr.

Bamboo Hearts Earringsimage305
om du känner någon som gillar Lilly Allen så kan du köpa dessa örhängen för 78 kr.

image306
Dessa snygga vantar fån Asos kostar ca 156 kr. Det är rea på dom. Dom är nedsatta från 195 kr.



Detta snygga halsbandet är från Lindex kostar 59,50 kr.

Dyrt, men ooh så fint!

Här har ni tre stycken otroligt snygga kläder dör några tusenlappar men otroligt snygga. JAPSI favoriter alla tre.

Denna mysiga tröja från stella McCartney går på hela 11 000 kr, är det värt det?


Alessandro DellÁcqua har designat denna sjukt snygga koftklänning. Lite billigare än den innan men ändå 3 000 kr. Skulle du köpa den?


Denna som också är otroligt snygg kostar också 3 000 kr från Marc by Marc Jacobs. Är den värd 3 000 kr?

Over Knee boots

image301

Vad tycker du om Over Knee Boots? Kanske du redan har ett par och använder dom jätte mycket eller avskyr du dom? JAPSI vill veta din åsikt! Om ni är intreserade av JAPSIs åsikt så tycker vi att de kan se väldigt snyggt och rätt ut på vissa medan det kan se otroligt fel och ibland lite slampigt ut på vissa.

Coola väskor

image299

även bilden är gammal så måste JAPSI bara visa denna otroligt coola väska som Beyonce Knowles hade på grammy galan 2006. Är den inte ur häftig? När jag väl tänker på det. Hade inte jennifer Lopez en cool väska på en gala detta året? Vänta ska kolla... Jo! det var på The metropolitan museum of art 2007 som JLO hade den väskan. vad tycker ni om väskorna?
image300

K är Chanel!

image298

Hittade denna bilden liggandes här i datorn och skärpade. Tycker ni inte att keira Knightley är underbar för denna Chanel . Jag tycker keira är så mycket chanel i sig själv. Det där old H-wood, precis som Coco.

Nicole och leopard!

Nicole: Spotted in London | Nicole Kidman

Nicole Kidman bär här en pälskappa med leopard mösnter. tycker du att leopardmönster är lite uttjatat  nu eller håller det än?

British Syle Awards 2007: Lilly Allen



Vad tycker du om Lilly Allen när hon posade i denna rosa klänning på British Syle Awards 2007? Hit eller miss?

Cosmo Girl

'

Ashlee Simpson posar här för Cosmo girl. JAPSI tycker att hon passar otroligt bra på omslaget till Cosmo girl efter som att det känns som att hon inte är en kvinna precis och drf är hon mer ung och sprallig i våra ögon änsyrra Jessica.

Vilken färg?

image297

I vilket läppstift tycker du att Cameron Diaz passar bäst i? Nu är detta kanske en orättvis bild efter som att hon är brunett på ena och blond på andra , men wtf!

Hit eller miss?



vad tycker ni om utsvängda byxor?

Anne ny frilla!



Anne Hathaway har gjort precis som alla andra och klippt kort frilla. Känns lite tråkigt nu efter som at halva H-wood har det nu. Kom på nått nytt vet jag!

ARG!

Filmen och allt har varit klart jätte länge (pratar om Hilary Duff frillan!) men tror ni att youTube vill ladda upp filmen då? Nej JAG BLIR SÅ ARG! skit skit skit! får fixa det imrogon. Fick ta bort en video men det funkade inte iaf.  jajajajajjajaajajajaj, ARG som fan är jag så jag frå gå och städa mitt rum för att lugna ned mig :|

Hilary Duff hår!



Idag kommer ännu ett tips från JAPSI om hur du frå en liknande frisyr som Hilary Duff. Kika in senare! Denna gången kommer det vara på film!

Penelope!

Penelope Cruz

Vackra penelope Cruz posar här för Vogue. JAPSI gillar att de är så många människor på bilden och att det ör ett klassikt spanskt tema.

Alice vs Askungen





Vem tycker du gör sig bäst som Disney skönhet? Är Beyonce Knowles som Alice i underlandt eller Scarlett Johansson som Askungen ?

''söndagsgodis''

image296

Okej det får bli en söndagsgodis idag. Namnet förre veckan var Jennifer där alla glittarde. Denna gången så är det Vanessor som har alla små kuvert väskor. Självklart så ska du få veta vilka vanessor som posar på röda mattan:

1. Vanessa L. Williams
2. Vanessa Marcil
3. Vanessa Ferlito
4. Vanessa Minnillo
5. Vanessa Paradis
6. Vanessa Hudgens

Vilken utav Dior?





Vilken flaska är din favorit av Diors Poison serien?

Diamonds are a girls best friend.

Single Stone Ring in the style of Kirsten DunstKanske inte en riktigt diamant men absolut en tjejes bästa vänn.  JAPSI+skulle inte ha något emot att ha denna runt våra fingrar. Spelar ingen roll om den är för Asos och kostar ca 65 kr, ingen behöver ju få reda på det, eller?






In the disco

Lisaplace
Kanske inte något för JAPSI men nått för dig? Om du är väldigt sugen på att köpa denna skon så finns den på DinSko.

Smack that!

rihanna&robin

Robin Thicke och Rihanna posar med varandra för GQ. kemin är oslagbar.

Eva för parade

Eva

Eva Longoria är vacker när hon posar för tidningen Parade.

LL loves shoes

WELL-HEELED HOLIDAY

Lindsay Lohan promenerar här i en sko affär med en massa underbara skor. Tänk att gå i en skoaffär och veta att man har råd med allt. keep on dreaming girls!

SORRY :(

I internett har inte funkat under hela helgen så jag har gått runt och varit helt amkt lös. Så nu äntligen så ska jag bröja lägga in en massa inlägg och ta igen allt jag missat på alla roliga bloggar!
Kram JAPSI <3


Rihanna vår lilla solstråle!

RIHANNA photo | Rihanna

Rihanna har valt att ha gula naglar till sin bas outfit. JAPSI tycker att det ser coolt ut men kanske inte något som vi skulel ha till den outfiten, eller kanske!? Vad tycler du?

Vem bar den bäst?

VANESSA VS. JULIANNE  photo | Vanessa Hudgens

Vem bar den best? Är det Vanessa som bär den i svart eller är det Julianne som bär den i rosa?

Me and my ass

1120_beyonce_AMA_00.jpg

Beyonce är en kurvig kvinna men att hon var sååå kurvig (vi syftar på baken) trodde vi inte att bee var. JAPSI vet inte vad vi säga så vi säger:
ordet är fritt!

Banana Republic Silk Clutches


Banana Republic Silk Clutches heter dessa väskor och är från just Banana Republic. Dom kostar runt 650 kr. vad tycker du om dom? JAPSI gillar den lila och den blåa.

Pink



Vad tycker ni om Sarah jessica Parkers klänning? Skorna ser väldigt konstiga ut, vad är det med dom. Klänningen är cool fram med bak ser den lite....vet inte. Eller nej, den är snygg! JAPSI älskar väskan. Vad tycker du om SJPs outfit?

Lila eller grön?

image295

VIlken fräg tycker du är snyggast? Detta är två olika nagellack från IsaDora. Dom heter:
Shocking Liac 67
Magic Green 74
Vilken skulle du vilja ha på naglarna?

Gwen frillan!

Nu äntligen kommer tipset så att du kan frå Gwen setfanis snygga frilla.



Steg 1. Börja med att dela in håret i två delar. Ta en kamm och dela den från huvudet ned till örat på både höger och vänster sida. Sätt sedan upp håret i spännen.


Steg2: Ta lite wax (Jag använder Wellas cream wax) och strycker det över håret som hänger löst. Kamma sedan igenom håret och sätt upp det i en stram toffs.


Steg 3: Om du har en löshårslinga hemma så kan du använda den (annars kan du gå och köpa på en salong billigt och bra) eller så tar du ditt vanliga hår och virar runt den runt toffsen.


Steg 4. nu ska du bröja arbeta med det håret som du satte upp med spännen. kamma igenom håret och ta tag i en slinga och toppera den i rötterna så att den får volym. När du är klar med den och fått så mycket volym som du vill ha så lägger då håret åt det hållet du vill at din lilla krull där framme ska vara. kamma sedan det allra översta håret så att det ser ut som att det är lent och snyggt!


Steg 5: Nu kommer det lite kluriga här. Som hjälp kan du använda en toarulle. Lägg håret som är toperat runt toarullen och rulla upp det. håll i håret medan du försiktigt tar ut rullen och fäst med hårnålar. Försök att inte använda svarta hårnålar om du är blond. spraya sen!


Steg 6:  Ta sedan en locktång och locka sedan toffsen så att det ser ut som självlockigt. Ett bra tips till det är att inte hålla locktången så länge. sen sprayar du och då är klar. 


Om du inte klarar det på första fösöket så får du öva. Öva ger färdighet som man säger.

 

Sorry!

Tjaoo. vi vet att vi skulle ha lagt in en film på hur man gör Gwen Stefanis frilla men vi kommer inte in på skit YouTube så det blir seanre idag. Ni får nöja er med snygga bilder på Hayden Panettiere för GQ.


vem utav V och A?

ASHLEY TISDALE photo | Ashley TisdaleVANESSA HUDGENS  photo | Vanessa Hudgens

High School Musical gänget firade att deras film High School Musical 2 släpptes på DVD. Självklart så var alla där och log glatt. Frågan är den. Vem tycker du har klätt sig bäst utav Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens.

Skulle du kunna tänka dig att ta på dig Beyonces regnbågsfärgade skor?



Beyonce Knowles har här gått på sig de mest grösliga skrona i historien. JAPSI som alltid har tyckt att Beyonce har klätt sig snyggt, men här gick hon allt på en nit. Vad tycker du om dom?

Vem glittrar bäst?



Är det Ashley Tisdale, Mel B (Vad tycker ni om Mel B's skor? eller fergie som bär upp den korta glitterklänningen bäst? Du bestämmer! 

Shoping

Här får ni ett litet smak prov på den stora shopingen som kommer att ske på Torsdag hos JAPSI. Iaf I ska handla tills hon nsötan spyr av alla saker som hon ska handla. Okej det låter som att jag komemr komma hem med tio påsar men så är det inte. Men denna väskan är väl underbar? Den ska jag iaf köpa. Så jäkla roligt ska det bli :)





Rihanna i sin outfit?

image286

Vad tycker du om Rihannas outfit när hon går här på stan?

LV väskan?



Tycker du att denna väskan från Louis Vuitton är snygg? JAPSI har alltid gillar de bruna väskorna från LV men inte de vita med en massa färger.  Vad tycker du? Skulle du kunna gå runt och bära på den vita väskan?
För övrigt måste JAPSI säga att bilden är otroligt fin!


Kate för Donna Karen



Så här vacker är Kate Moss när hon posar för Donna Karren. JAPSI har någon ösgas hatkärlek till Kate. Hon kan vara underbar och sen se helt konsig ut. Här tycker iaf JAPSI att hon är jätte vacker, vad tycker du?

Snygg, som vanligt!



America Ferrera är som vanligt otroligt snygg när hon står på röda mattan i jeans och en söt top. Vad tycker du om den? 

Ashley <3 Krokodil



Ashley Olsen har nu burit runt på sin väska i krokodilskinn flera månader nu och allvarligt talat så passar bär aAshley upp denna väska som få kan. JAPSI förstår att kanske inte alla skulle vilja gå runt med en väska i krokodil men Ashley klarar i alla fall av det skit bra!

MK och Nylon



MK posar här på omslaget för Nylon. Vad tycker du om det? JAPSI tycker att det ser ut att vara snygga bilder i tidingen och ett snyggt omslag.

Självklart ska JAPSI inte lämna er med de få rader. Ni ska även få lite info om vad hon sa:

Folks åsikt om henne?: I wear weird things sometimes. I like to drink coffee. Neither of these things have anything to do with who I am. I am a bit kooky, I am a bit wacky, and that's how my friends know me: It's a happy craziness and they connect with that person and respect me for it.

MK om syrran Ashley: We're very close, we're extremely close...We deal with so many things every day and we're really the only two people who understand how it feels. I'm lucky to be able to go through these emotions with her - to share it and to know that I'm not alone...Yeah, I mean, my sister and I are so different. I think that's why we work so well together - it's the Ying and the Yang. When she's up, I'm down and when I'm down, she's up. We're always sort of balancing each other out and encouraging each other...It's like talking about friends. You're different than your best friend; you're two completely different people. Although we're twins it really has nothing to do with how different we are

PS. om ni inte kan läsa engelska så blir nog detta ett problem!

Sorry!

Eva: Vegas 'Hot' Stuff | Eva Longoria

JAPSI är så ledsna att det blev så dålig uppdatering igår. men vi pluggade Kemi och sen strulade datorerna. Så det får bli en massa inlägg idag, eller vad säger ni?

Gwen liv?

image285

är hon inte ur cool? Skulle inte ni bara vilja hoppa in i Gwen Stefanis värld lute då och då när hon är så där super cool? JAPSI vet att vi skulle vilja göra det.

LOVLEY

image284

var det inte längesedan vi fick se Keira Knightley i en snygg klänning? Kommer ni ihåg den vita (LÄNK)? JAPSI tyckte att den var bland det konstiga keria haft på sig. men till baks till denna nu. JAPSI har nu sagt vad vi tycker,  vad tyckerdu?

Ash & MK

304748-282



Vem utav systrarna Olsen klär best i dessa vita klänningar?

OPSII!




image281

Heidi Klum kanske borde kolla så att henens urringning är kortare nästa gång!?

TIPS kommer

image280

Vi hoppas att det kommer att komma en film på hur man gör Gwen frilla :) Kolla in senare elelr imorgon :)

Hello :D

tack alla söta läsare för att vi igår slog läsar rekord, igen :) över 1000 läsare hade vi! JAPSI ger er en kram.

TACK och Pussar <3 Vi bjuder på en snyvgg bild på beyonce Knowles också.

IRREPLACEABLE  photo | Beyonce Knowles


VS filmer :)


Här frå ni lite smak prov på hur det såg ut hos Victoriaäs Secret. Den en är på Italienska men det kan ni väll stå ut med?

Vem bär den bäst?

image278image279

Vem bar den bäst? Är det Geri från Spice Girls, Scarlet Johansson eller Britney Spears!?

Fergie

image277

Fergie är som vanligt väldigt sexig och snygg. Här posar hon i en klassik look. Vad tycker du om bilden?

Stjärnor på Rosa Mattan!

Så här såg det ut när några stjärnor posade på rosa mattan för Victoria's Secret.
image274
Spice Girls var där och glittarde.

image275
Eva Longoria (med hårförlängning) var som vanligt väldigt snygg!

image276
Hayden Panettiere var som vanligt sjukt snygg!

image273
Heidi Klum var snygg i den lilla svarta.

Eve och nya frillan!

image272

Eve har nu klippt sig i en snygg kort frilla. Efter att Hilary Swank floppade med sin nya frilla så blev JAPSI glatt överraskade när vi fick se Eve i denna snygga frilla.

Renee på BAZAR

image270

Renee Zellweger var klassikt snygg på omslaget för BAZAR. Vad tycker du om det?

473 st

image269

Igår var det läsarrekord på vår blogg :) Så roligt. 473 gånger visades sidan :) Sååå roligt :) TACK TACK TACK! vi hoppas att ni kommer åter :) 

Nytt från Wedins



Wedins har kommit med nya små väskor som är perfekta till festen elelr liknanande. gå in på deras hemsida (LÄNK) och kolla runt lite.

Lindex nytt!!

Lindex har fått in sina jul grejer nu. Om du går in på deras hemsida (LÄNK) så kan du kolla runt. JASPI har valt utav 4 vad vi gillade. Enjoy:

Klänning 299 kr


Top 249 kr


Halsband 69,50 kr


Mössa 129 kr

Fluff dog and pig.

Fluff Pug Coin PurseFluff Flying Piggy Purse
Är dom inte underbara? Du hittar dom hos ASOS och dom kostar ca 80 kr. Vilken utav dom skulle du välja?

Skärp runt handen!

Buckle BangleDetta Armband kommer från TopSHop och kostar ca 105 kr. Är det inte skit coolt? Nu kan du matcha skärpet i midjan med ett snyggt skärp runt handleden. JAPSI tycker att den är ur fräck, vad tycker du om den?

Natalie ett stort fan av MKA!

77847861_10

Denna underbara klänning som Natalie Portman har på sig har ju så klart en deigner. Så vem kan det vara? Dior, Gucci? Nej, ingen utav de ''stora'' designerna. Så vill ni vet vem som har deisignat den? Det är inga mindre än Mary-Kate och Ashley Olsen som har designat den.

Ja, jag vet att du redan har lagt in denna J, men det stod inte designern.

Rätt val?

BUBBLING UP photo | Hayden Panettiere

Denna klänningen hade Hayden Panettiere back stage på Emmy Galan 2007. Tycker du att det känns gala med en mini dress eller sak det vara långt?

Heidi och henne rygg!

HEIDI KLUM  photo | Heidi Klum

Så här såg Heidi Klum ut när hon posadehär på röda mattan frö Victoria's Secret!
Hit / Miss

Lördagsgodis v.47

image263

Dagens lördaggodis heter Jennifer. Förra veckan var det ju Jessica och då var alla färgglada. Denna gången är alla glittriga. Så vill du veta vilka glittriga lördagsgodisar du kommer att lägga dina ögon på? Okej.

1. Jennifer Aniston
2. Jennifer Garner
3. Jennifer Love Hewitt
4. Jennifer Hudson
5. Jennifer Lopez
6. Jennifer Morrison

Vem bär den bäst?

image262

Är det Carmen Electra eller Paris Hilton som klär bäst i denna svart blåa klänning`?

Rachel och Jessica

image261

Rachel Bilson och Jessica Alba är båda väldigt snygg när dom vant posar för kameran!

natalie blond?

image260

Natalie Portman bjuder på dans moves. Det ser ut som har blonderat sig, kan det stämma? Natalie som alltid vara brunett.

Hayden looking good!

image259

Hayden är super snygg i sin fantastiska outfit.

Snygga nagellack

Glitttra snyggt på naglarna med H&Ms nagellack i silver och guld. Bra kavllitet för att bara kosta 29,50 kr. Så ny kan du sluta leta efter snygga, bra och billiga nagellack.

image257image258

JAPSI tipsar er big times ;)

image256

Okej , lyssna ny noga för detta är kanske ett utav de bästa tipsen JAPSI kommer att ge er. Disels nya parfym är otroligt god. JAPSI älskar den och I plarerar att köpa den. Visst är den dyr 349 kr 30ml, men det är värt det! Så lägg detta på minnet: Diselm Fuel For Life!

Smalt?



Tycker ni att det är snygt med smal slipps?

Glitter på benen!

image253image254

Glitter kjolar kan vara mycket snyggt om man bär det rätt. vad tycker du om dessa två kjolar från TopShop och H&M?

Röd jul



Vill du vara snyggt röd till jul? Då kna du hitta dessa snygga röda klänningar på: Ellos, TopShop, H&M och Lindex

Scarlett 2005 - 2007

Så här många olika lookar har Scarlett Johanson haft de två senaste åren.
MAY 2005 photo | Scarlett Johansson


JUNE 2006 photo | Scarlett Johansson


SEPTEMBER 2006 photo | Scarlett Johansson


FEBRUARY 2007 photo | Scarlett Johansson


MAY 2007 photo | Scarlett Johansson

Jessica i små glittrigt!

JESSICA ALBA  photo | Jessica Alba

Jessica Alba har blivit en stamm kund hos TRL på senaste. Denna gången har hon en snygg småglittrig klänning med skärp i midjan. Snyggt? JAPSI tyckte det så vi tog fram två tröjor från H&M som är små glittriga (tro oss dom är de fast det syns inte). Den första silvriga kostar 249 kr och den andra kostar 198 kr.


Ashlee Hit eller miss?

image247

Ashlee Simpson posar med ena handen i midjan när hon minglar på Cosmo Girls galn.
Hit eller miss'?

Vem är snyggast gravid`?

image245

Vilken gravid kändis är snyggast på röda mattan? Röst på det nummer som du tcker är snyggast!

1. Christina Aguilera
2. Nicole Richie
3. Heidi Klum
4. Naomi Watts

Gwen och tandköttet.



Gwen Stefani visar väldigt mycket tandkött när hon ler. Men vad gör det när man är så cool som Gwen?

Gwen och tandköttet.



Gwen Stefani visar väldigt mycket tandkött när hon ler. Men vad gör det när man är så cool som Gwen?

Sienna is snygg!

Sienna Miller

Sienna Miller är ju bara hur cool som hälst på denna bilden! Så här ser hon ut på insidan av nummret med henne på Vouge.

vantar

vantar

Håll dig var om händerna nu till vintern. Här har du tre snygga vantar från indiska, H&M och Lindex

Evas axlar

Eva utan axlar

Eva Longoria klänings favorit ser ut att vara lång eller med storkjol och det måste ju vara utan axelband.

Christian Louboutin

Christian Louboutin

Vad tycker ni om de nya Christian Louboutin skorna? hit eller miss?

Glittriga ögon

lilablackH&M

H&M har nu fått in sjukt snygga glitter ögonskuggor. Själva ska jag nog köpa en till nyår, den blåa i såna fall. Den kostar bara 29,50 kr. Så åka till H&M och kolla in dom nu.

Färgglad!

77847861_10
Natalie Portman ser väldigt rosa och röd och guldig ut där hon står och ler med bara ben. Vad tycker du? Jag tycker Natalie verkligen passar i starka färger eftersom hon har så mörkt hår och mörka ögon!

Löst och lockigt

SIDESWEPT CURLS photo | Kate Walsh, Melissa George, Scarlett Johansson

Kate Walsh, Scarlett Johansson och Melissa George har allaliknande frillor. Dom har stramt uppsatt på högersida och en lös knut på vänstersida som är lockig. vad tycker du om det? Hit eller miss?

Lackleggings

image237

Gud JAPSI har varit så sugna på att inskafffa ett par lackleggings och var på Gina tricot för att kolla, men då var dom slut. Men deppa inte våra kära vänner! JAPSI har fått reda på en underbar sak. Det ska komma in nya lackleggings hos Gina. vecka 47 kommer dom in. Så om ni vill ha några ni som inte har än ska pringa dit snabbt som attan då.

Vilken färg?



Helena Christensen (som är vääääääldigt lik Cameron Diaz) har här på sig två olika läppstift. Vilket gillar du bäst på henne? Hudfärgat eller rött?

Snygga väskor

image212BEYONCÉ photo | Beyonce Knowles

om ni kollar noga på Vanessa Hudgens och Beyonce Knowles väskor så ser du att dom har korta och ånga axelband så du kan välja vad du vill ha. Sånna här väskor är perfekt själv har jag (Ida) en liknande från Belle. Vill du också ha liknande så kan du gå in på NukNuk och beställa några utav desa snygga väskor:


Håll huvudet varmt med stickat!

image236
JAPSI är helt besatta utav baskrar. Julia har sin snygga blå gröna från H&M och Ida har sin vita med rosett också från H&M.  Så nu  vill vi visa er snygga mössor för bra pris (okej Asos kanske är lite för dyr) som också är snygga och sköna. Eller så stickar du en själv om du är bra på sånt!

MK gillar päls

image1227

Päls i all sin ära. Visst kan det vara mysigt och lyxigt med päls men JAPSI föredrar nog fusk päls mer än riktig. Någon som inte håller med JAPSI är Mary-Kate Olsen. Hon har många päls jackor och västar i garderoben som håller henne varm om dagarna. Kanske det kan vara fusk, men är det Mary-Kate Olsen som en gång i tiden varit den rikaste tonåringen så är det nog inte någon fuskpäls. Eller vad tror du?

Vad skulle du välja?


Bilder: google.se

Om du fick välja en utav sak utav dessa, vad skulle det vara då? Är det kanske guld väskan, parfymen eller skon? Som ni kanske fattat så är alla från Chanel. JAPSI är nyfikna. Vilken skulle du vilja ha?

Som hittat

SUPER! LV Louis Vuitton halsband Hip Hop. UNDERBART!

Come to mama :D Nej, men har ni sett vlket snyggt halsband från Louis Vuitton. Om du vill ha det till en super pris så ska du går du in på Tradera och söker på Louis Vuitton eller så trycker du bara på länken (LÄNK). Just nu är budet bara på 199 kr och det är bara 5 dagar kvar sen kan du inte buda mer på det.

FAKTA:
Material. Försilvrat stål.
Storlek:Smycke VL 6x6 cm
Längd: 70 cm länk
Vikt 180 gram!!!
Porto/emballage 40:-

Gå nu in och gör ditt bud!

Louis Vuitton Colorblock Monogram Bag. Våren 2008 hos LV



vad tycker du om den färgstarka Louis Vitton väskan? JAPSI skulle absolut kunna tänka sig att ha den men kanske inte nu till hösten och vintern. men till sommaren med en söt klänning i samma färg.

Väskan är just fårn LVs vår kollektion och heter Louis Vuitton Colorblock Monogram Bag. Skulle du kuna tänak dig att ha den? Hit eller miss? 



JAPSI önskar sig...



Denna röda väskan från MiuMiu för 10 000 kr är otroligt snygg. Skulle inte ha något emot att ha den runt axeln. Skulle så klart funka att ha den i svart också. Eller nej man skulle ha både röd och svart. Om gud fanns och var på min sida så skulle han trolla fram 10 000 kr nu så att man kunde gå och köpa den, men det ahr inte hänt än så länge. Synd det... vill så gärna ha den.

Beyonce we love!

BEYONCÉ photo | Beyonce Knowles

Beyonce Knowles är skit snygg i sina guldiga pumps från Christian Louboutin och den silvirga väskan från Marc Jacobs. Uvundsjuk är rätt ordet! Vad tycker du om den? Hit eller Miss?

Snälla tomten...

Furry FoldLiv Fold

Dessa två från DinSko skulle inte vara så tokigt att ha på fötterna. Den bruna kostar 880 kr och den svarta kostar 380 kr. Bekväma och mysiga. Vill ha!!

Jessica vårt lördags godis.

Välkommen till vår nya lilla kataegori här. de heter Lördgasgodis så varje lördag så ska vi ut se ett namn och lägga in några känidsar med det namnet och deras fina outfits.


image231

Så dagens lördagsgodis är då Jessica. Så för alla er som inte vet vilka de är så kan vi säga:
1. Jessica Alba
2. Jesica Biel
3. Jessica Simpson
4. Sarah Jessica Parker
5. Jessica Seinfeld
6. Jessica Pare

Jessica är söt!

OH, CANADA! photo | Jessica Simpson

Jessica Simpson ser glad och blond ut i sin klänning. Hon har tränat väldigt mycket på senaste och hållt sig borta från kamerorna men nu är hon pigg och vältränad och vill le in stort i kameran hela tiden! :)

Slipp kön

image230

Vill du slippa köa för att få kläder från Robert Cavalli kolektionen så är det bara att gå in på H&Ms hemsida och shoppa loss. Du kan säkert hitta en massa fina saker till nyår eller jul festen där.

B och C

BEYONCÉ VS. CIARA photo | Beyonce Knowles, Ciara

Vi visste redan att de var lika varandra men att de var så lika viste vi inte. Både Beyonce och Ciara bär samma klänning från Roberto Cavalli.

Färg

image228image229

Gillar du starka accesoarer? Då kan du kolla in här. Ett litet tips från oss till er. Bär det med svart elelr i samma färg. Uttjatat jag vet men det är alltid nått att komma ihåg.

image224
Från Asos.


image225
Från Ellos

image226
Från H&M



image227

Från TopShop

Lite förklaring här


Så glänser du som bäst

image222

Vill du också vara lika snygg och vacker som Katie Holmes, Joss Stone, Kate Bosworth och Mischa Barton så kan du alltid sno deras lilla knep att alltid ha snygga klänningar på sig. På sistone har alla fyra valt att ha på sig glansiga klänningar. Så om du vill glänsa lika fint som dom så kan du kolla in på TopShop och söka efter fina klänningar. JAPSI tog 5 stycken för att visa dig vad som finns.

image223

Jessica Albas skor

image221image220

Vill du hitta en billigare varian på Jessica albas silverskor med snörning? Då kan du kolla på skopunkten efter denna silver sko för 149 kr. Dom finns även i svart så kolla in nu när dom är till ett så bra pris också.

Grönt är skönt.

image219

Vi kan ju inte annat är att bli impade på Chatrine Zeta Jones, Beyonce Knowles och Miranda Lambert i deras snygga klänningar. Som ni kanske redan listat ut så är själva temat grönt. Kanske saknar dom de gröna löven på träden nu när det November!? Spelar ingen roll vad dom tänkte för dom är alla väldigt fina.

Alicia is back to black.

image217image218

Alicia Keys har alltid vara känd för sin otroliga röst och musikalsika sinne men nu kanske hon kan bli känd för sina stil? Kolla bara in bilderna här uppe. Du kan ju inte säga annat än att du är impad på henne. JAPSI gillar skorna hon har på sig på bilden till vänster.

Rihannas handskar

image216image215

Vill du ha lika snygga handskar som Rihanna har så kan du alltid kolla in på Asos och köpa dessa snygga för 195 kr. Dags att slå till!?


Vardag eller röda mattan?

image212image213

I vilken samanhang tkr du att Vanessa Hudgens är snyggast? Stilen som hon är vardaglien eller den stilen som hon har på mattan?

Chatrines bästa look?

image211

Chatrine Zeta Jones är ju en vacker kvinna men i vilken klänning tkr du att hon passar bäst i?

TIPSET!



sorry jag vet att jag skrev att tipset skulle komma runt fyra men det kommer nu 5 timamr senare :| men det är ett bra tips s¨mi kan väl förlåta mig?? jaja, här kommer det iaf.


Tipset var att få fantastiska ögon. Med denna maskaran som funnits ute i affärerna ganska länge nu är helt otrolig.  den heter L´Oréal Telescopic Mascara och kostar 140 kr på kicks. Absolut et bra fynd. Den håller absolut vad den lovar. Om du inte har så många eller långa fransar så kan du alltid använda en som är vit som ger dina fransar lite längd och fyllig het innan du stryker på maskaran!



Penelope Cruz gör reklam för L´Oréal Telescopic och man absolut samma ögon fransar som Penelope om inte längre. Så testa nu.

WTF?

image309
Det får inte vara sant? De absolut fulaste skorna i hela världen har nu kommit som jul modell och JAPSI som hoppats på att dom skulle försvinna efter sommaren. I sommras så såg jag en tjej med skit snygg stil och skulle precis kolla in fötterna när dom lyste av neoon gröna foppa tofflor. Sorry men jag tkr det är så förfärligt fuuuuult!

Smink tips later!



Vill du ha lika vackra ögon som Eva Longoria? Då ska JAPSI hjälpa dig sen vid 4 tiden med att få så vacka ögon som Eva. Så kolla i då så ska du få ett utav våra bästa tips ever :P försök att hålla er så länge och ha en bar dag och glöm inte att kolla in klockan 4 för att få se tipset :P

Pussar 

Jessica och Dior

DIOR PUMPS photo | Jessica Simpson

Det ser ut som Jessica Simpson fallit för sina beiga Dior pumps. Vi kan ju säga att Jessica inte är ensam med att gilla dom pumpsen. Vad tkr du?

Gloss problem


bild: google.se

Jag (ida) har funderat på att köpa detta läppglanset från Dior. Det heter Dior Addict Lipgloss och kostar 230 kr på Kicks. Är det värt att köpa det dyra för läppgalns eller finns det en billigare variant? Jag behöver ett nytt läppglans så det vora snällt om ni kom med idéer.

Pussar <3

VEM VEM VEM?

CAMERON VS. PINK photo | Cameron Diaz, Pink

Vem bar denna grå vit randiga kläning bäst? Pink eller Cameron Diaz??

Det var inte igår.

Det var inte igår vi såg Julia Roberts på ett tidnings omslag men här var hn ju underbart vacker. Om du går till pressbyrån så kanske du kan hitta numret där snart. Om du inte vill göra det eller hittar det så kan du läsa lite här vad hon sa!

Om hennes barn ville bli skådespelare: '' Jag skulle ringa Natalie Portmans mamma. Natlie är en så väldigt duktig skådespelare, men hon verkar vara en sån förståndig människa. Jag frågade om det en dag när vi spelade in Closer och hon sa att hon bara spelade med människor som hennes mamma litade på och om det inte kom ivägen för skolan. Jag hoppas aldrig att jag stöter på sånna här problem för jag tycker att barndommen ska vara full av... du vet den där lukten utav smutts, svett och solsken? Det är det jag hoppas att mina barn får uppleva.''

Om att var känd: '' Vi är alla likadana. Vissa har coola jobb vissa inte så coola vissa har långa ben vissa är inte så trevliga. Vi sitter alla i samma båt. Vi är alla likadana och har samma sol över oss.
 
Gifta sig emd sin man
: ´''Det var kanske ett utav de bästa besluten jag någonsin har tagit- inte för att det var så mycket utav ett beslut. Hela min kropp viste att det var rätt.''

Brunett lugg!



Kommer ni ihåg inlägget om blondiner med lugg? Glöm det!! Penelope Cruz visar här att det är minst lika snyggt med lugg på brunetter som på blondiner. Även Tyra Banks har visat att det är snyggt med brunetter och lugg. 
Litet snabbt JAPSI tips här och nu om du är tveksam till att klippa lugg: Go for it!

Slampigt eller snyggt?

THIGH-HIGH BOOTS  photo | Jennifer Lopez, Mariah Carey, Rihanna

Skulle du kunna tänka dig att ta på dig sånna här långa höga stövlar? Jag (Ida) skulle inte kunna göra det iaf. Jag får aldeles för mkt Prettty Woman känsla i Julia Roberts höga Lack boots. Vad tycker du?

Rihanna är nice!

RIHANNA  photo | Rihanna

Rihanna är klassiskt snygg i en grön klänning och lockigt hår och vinröda läppar. Vad tycker du om henne? Är hon snygg så här eller borde hon ha sina rickiga softiga stil? Hit / Miss?

OPSiii!

Kollade runt lite i bloggen och var helt övertygad om att jag hade lagt in bilder på kläderna som Robert Cavalli desigat frö H&M, men jag hittade inget. men är det kanske inte lite tråkigt med bilderna nu när reklamen för kolektionen kommit ut? Jo, det tycker jag allt så här får ni Robert Cavallis reklam för H&M (den långa):

Hit/Miss?

304748-207
Är det en Hit eller Miss när Lindsay har dragit på sig en grå hatt på sitt långa, blonda hår? Tillsammans med sjalen och dom bassvarta kläderna tycker jag hon ser hur cool ut som helst! :)

Vlogg

 

Här kommer ett litet inlägg. jag ville bara tacka er alla för er fina kommentarer :) sov så gott!

För att passa in på Emmy galan.

Steg 1 Skaffa en klänning i snygg färg utan armband:
image205
På Emmy galan detta året så var det många som kom med klänningar utan axelband vi hade Kristen Bell, America Ferrera, Ana Ortiz, Debra Messing, Ellen Pompeo, jennifer Love Hewitt och Sandra Oh som satasde på detta.

Steg 2 Kör med färgen röd:
image206
Att matcha mattan detta året var väldigt populärt det också. En utav dessa var Kate Walsh som också har rött hår. Sen har vi ju tre klara vinnarna i årets vanligaste Emmy klädsel var Mary- Louise Parker,  Ali Larter och Heidi Klum. Dom hade röd klänning utan axelband.

Så nu vet du vad du ska ha på dig när du ska till Emmy galan!

Blond och lugg

image204

Är du blond så kanske detta är något? Om du är osäker på om du vill klippa lugg så behöver du nog inte vaar det länge. Kolla bara här hur snygga Reese, Scareltt och Ashley är.

Absolut super vacker!

image203

Vi her totalt mållösa, vad ska vi säga? Drew Barrymore är ju helt sjukt snyggm här! tycker inte ni också det? Vi låter er sköta snacket! vad tycker ni om henne?

Läskiga linser!

image198image200


Här har vi paris Hilton och Heidi Klum som har klätt ut sig för halloween och dom har gått hela vägn ut med linser och allt. Vem tycker du har läskigt linser?

Stjärnan Sienna

image197

Sienna Miller pryder Vogue i en dglittrig klänning med silvrigt omslag. Otroligt glammigt och snyggt, precis så som vi vill ha det.

4 känidsar 4 outfits

image190image191
image193image194

Här har vi Eve, Kate Winslet, Katie Holmes och Reese Witherspoon alla fyra väldigt vackra kvinnor. Vem eller vilka tycker du är snyggast? Är det kanske Sexiga Eve, Mammiga och snygga Kate Winslet, söta och unga Katie Holmes eller dejtande Reese Whiterspoon?

Gossip Gilrs väntan

SMILEY FACE  photo | Leighton Meester

Här sitter Blair Waldorf eller Leighton Meester (som hon heter på riktigt) och väntar på sin tur att ställa sig framför kameran för att spela in för TV - serien Gossip Girls. Gossip Girls är nog den mest stylish, snygga, fashion, klassiska TV-serien som är just nu och kanske genom tiderna. Kolla bara in bilder na här under. (trk på bilderna för större format)




Hilary Duff blond och glitter

image186

För inte så längesedan så var Hilary Duff brunett men nu har hon färgat håret så nu är hon brondin. Och till detta så bär hon guldiga kläder som gör att hon påminner oss om Beyonce Knowles. JAPSI gillar örhängena. Vad tycker du om Hilary Duffs outfit och nya hårfärg? Hit / Miss?

Kate TopSHop

image180

Kate Moss, Madonna och Kylie Minogue har alla gjort samma sak, dom har fått göra en kolektion för ett stor kläd kedja. Kate Moss har nu varit med TopShop ganska länga och nu finns vissa grejer på rean. Så spring eller åk till närmaste TopShop och kolla in vad dom har att erbjuda.

Om du vill se lite olika saker som finns så är det bara att gå in på TopShop hemsida och kolla.
JAPSi har valt ut 5 alternativ från Kate Moss kolektionen från TopSHop som är snygga (dock inte rea). Du fr¨vara ganska rik om du vill köpa flera saker för det är ganska dyra saker.



* Klänningen kostar 3250 kr.
* Väskan kostar 1950 kr.
* Jeansen kostar 650 kr.
* LInnet kostar 455 kr.
* Skinnjackan kostar 1950 kr.

Nya IsaDora reklamen!

image179

För varje årstid som kommer så kommer det alltid nya reklamer för IsaDora. Denna gången så ser den ut så här. Så nu när ni ska ut och julshoppar så kommer du se denna över allt. Vad tycker du om den?

Christmas shop

image178

Kolla in lite nya och roliga saker till Julen hos Ellos.se. Här kanske du kan hitta din nya snygga klänning till julen eller nyår eller kanske? Gå in på www.ellos.se och kolla runt lite.

Vilken läser du?

image177

Vilken utav dessa tidningar läser du hälst? Är det kanske Glamour i litet och väskvänligt format? Eller kanske det är ELLE med sina tjocka och många härliga sidor av mode? Kanske du läser Plaza kvinna som alltid har tjusiga omslag och massa roligt att läsa. Säg vad du tycker!

dagens låt!

 

Att lägga in låtar är kanske inget man ska göra här men vi vill bara dela med oss av en låt som passar så bra nu när november här här. Låten November med Laleh!

Polo?

Nu när det börjar bli så där mörkt och ruskigt i November så är en polotröja med en stor krage väldigt mysigt. JAPSI har tagit framt vå favoriter som båda´passar dig och din ekonomi.
Zoomaimage175
Från Ellos kommer denna mysiga polo för 249 kr. Finns även i färger, svart, vitt och blått.


image176
Denna polon kommer från H&m och kostar 198 och finns även i färgerna lila, vitt och svart.

Vi har mörka ögonbryn.

DARK BROWS photo | Scarlett Johansson

Scarlett Johanson och Lindsay Lohan har inte mycket gemensamt, men JAPSI lyckads hitta en grej som dom har gemensamt. Deras ögonbryn. De båda är frägade blondiner och har mörka ögonbryn. Vad tycker du? Är det snyggare när dom har mörkt hår och mörka ögonbryn eller ljust hår och mörka ögonbryn?

image174

Vic som brunett

VICTORIA BECKHAM photo | Victoria Beckham

Victoria Beckham har färgat tillbaks sitt hår till brunt igen. Kanske tröttnade hon på sitt blonda hår och ville åter gå till sin normala bruna färg eller så orkade hon inte färga det mer? vem vet. JAPSI måste ju säga att hon ser mycket bättre ut i den lila klänningen än i den gråa. Man ser för mycket utav hennes knotiga ben och hon ser väldigt stel ut i den gåra, med andra ord så ser hon mer bekväm ut i den lila. Vad tycker du om Victorias nya frilla?

Fyra tjejer fyra outfits.

JESSICA BIEL photo | Jessica BielJENNIFER HUDSON  photo | Jennifer Hudson
KYLIE MINOGUE  photo | Kylie MinogueBLAKE LIVELY  photo | Blake Lively

Här på bilderna har vi Jessica Biel, Jennifer Hudsen, Kylie Minogue och Blake Lively. Alla har på sig fyra klänningar. Om du var tvungen att välja en som skulle bort vilken skulle det vara?

Kostym party

I USA så är halloween mycket stort. Ja till och med så stort att känidsarna brukar klä ut sig. Här har vi några som klätt ut sig.


 photo |
Heidi Klum var utklädd till en söt katt.

 photo |
Britney Spears var... ämm kanske en rosa tiger?

 photo |
Teri Hatcher var Queen of hearts från Alic i underlandet.

 photo |
Som vanligt så kunde inte Paris bestämma sig avd hon skulel ha på sig. Hon var bl a sjöman och sjuksyster?

 photo |
Avril Lavinge var en racer girl.


Octobers 2007 klänningar


(tryck på bilderna för att se)

Här har ni 8 utav månadens klänningar. För dig som inte vet vilka det är som bär klänningarna så är det:
från vänster: Joss Stone, Sienna Miller, Hayden Panettiere, Kate Bosworth, Mary-Kate Olsen, Jennifer Garner, Scarlett Johansson och Victoria Beckham.
Vem tycker du har finst klänning? Eller är kanske alla fula eller snygga?

RSS 2.0