Hit/Miss?


Beyoncés syrra Solange tar ton i denna svart-vita klänning. JAPSI tycker den är riktigt cool, tycker du det?

Vit hatt? Hit eller Miss? Ja, Christina tycker nog hit!

Aj, dom där ser inte bekväma ut, Ashley Olsen. Du ser ut att vingla rejält. Hit / Miss?

Cameron in black

EVENING ELEGANCE photo | Cameron Diaz

Cameron Diaz är som vanligt väldigt söt när hon går fram på röda mattan. Eller vad tycker du om henne

Nicoles Glasögon

JUST FOR LAUGHS photo | Joel Madden, Nicole Richie

Nicole Richie har på sig ett par av den senaste solisarna. Vad tycker du om dom? JAPSI ger som tummen ned.

en blond Sarah!

SARAH MICHELLE GELLAR photo | Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Geller har färgat tillbaks håret till sitt blonda hår. Hon är även skit snygg i sina tunika klänning. Eller vad tycker du?

Vågar du?

WHITE AND BLACK DRESSES photo | Claire Danes, Jessica Biel, Vanessa Minnillo

Gillar du trenden svart vit? En snygg vitklännikng, svarta klckar och ett svartskärp i midjan? Skulle du kunna tänka dig att gå runt i det?

Cams gula väska!

MARNI PURSE  photo | Cameron Diaz

Cameron Diaz har sin gual väska som klar favorit. Vad tycker du om den?

Höstoutfit to die for

++
Är inte detta en underbart cool outfit i vår? Klänningen, för ynka 149 kr, till dom blåa leggingsen, 98 kr, och dom gråa ballerina, 198 kr.  Grått & blått = rimmar och snyggt ihop! Annars kan du se ut som tjejen på bilden. För att kolla in mer kläder hos H&M, gå in på www.shop.hm.com

Härliga Hayden!

304748-11
Hayden Panettiere är en såå vacker tjej. Hennes hy ustrålar så mkt ''Hollywood!''. Hon väljer guldklänning och sotig make up, och lägg märke till pluppen i hennes hör där uppe! Coolt :D

Paus!

Det är med tungt hjärta vi säger att det blir blogg paus nu i fyra dagar. Vi åker och softar i I's sommarstuga. Men vi hoppas att ni fortsätter att kolla in hemsidan coh kommenterar!

Pussar


Glittrig krage!

image8image7

Gillar du diamant kanterna som Sienna Miller och Beyonce Knowles har? Då ska du helt klart kolla in desssa två klänningar från Lindex och H&M. Den från Lindex (Lila) kostar 149 kr och den frå H&M (grå) kostar 349 kr. Om du vill ha ett tips vad du ska ha till så är det jätte snyggt med ett par strumpbyxor och kanske en koftaöver om det är en kylig dag.
Lindex klänningen finns i färgerna: Lila, grå och orange.
H&M klänningen finns i färgerna: Grå och svart!


image10image9

Vic-hysteri!

304748-6
En Victoria Beckham-wannabe har snott hennes stil och frisyr för att se ut som stjärnan en fest-kväll. Men är detta så snyggt? Jag tycker det är gräsligt fult.

Glittra som Victoria!

image5image4

Även om detta linnet inte är lika glittrit som Victoria så är det ändå samma stil. Så om du gillar dens tilen eller linnet sp hittar du det på TopShop för ca 400 kr.

Killar med lugg!

ZAC EFRON photoDANIEL RADCLIFFE photoJESSE MCCARTNEY photoTOM CRUISE photo

Här har vi fyra väldigt snygga killar som alla har lugg. Det är Sångfågeln och snyggingen Zac Effron, spöviftande Daniel Redcliff, alla tjejers drömm Jesse McCartney och gammlingen Tom Cruise.

vem bar den bäst?

KATE VS. SARAH MICHELLE photo | Kate Bosworth, Sarah Michelle Gellar

Vem bär denna söta svarta klänning bäst? Kate Bosworth eller Sarah Michelle Geller?

Detta är JAPSI / Fashion

304748-3
Hejsan! Vi är två tjejer i 15årsåldern som driver en tidning vid namn JAPSI. Den är fylld med kändisar, skönhet, musik, film, test och mode. Vi skaffade en ''hemsida'' eller ''blogg'' för tidningen, och adressen är www.japsi.blogg.se. Nu har även skaffat en Fashion-blogg till er som föredrar lite mer mode. www.japsifashion.blogg.se heter denna sida du kommit till och här kommer vi skriva om saker vi gillar, nyinkommet, hitar eller missar, eller saker som vi helt klart bara måste ha!
Vi heter Julia och Ida och hoppas att ni kommer gilla våran nya ''Fashion''-blogg. Skriv gärna kommentarer och gärna erat namn och blogg, så kan vi skriva tillbaka till er som riktiga vänner :)
Ha det bra och kika gärna in till oss nån gång.
Puss och kram
/ JAPSI

Snygg höst-sko :)

304748-2
Denna får du för bara 279 kr på Ellos.se. Ellos har snygga kläder till hur låga priser som helst. Precis sånt som vi gillar! Coolt att den är lackad. Vad tycker du om Veckans fynd?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0