Ellos rea!



Om ni går in på http://www.ellos.se/ kan ni hitta en massa varor med nedsatt pris. Ända upp till 450 kr.



Dessa 4 grejer kan du fynda på Ellos parfy rea. Så kolla in på hemsidan och fynda nu.

3 snygga tjejeri kort kort

image161

Vi har Jessica Alba i en snygg sofistikerad T-shirtklänning. Hayden Panettiere är ung och kan visa sina snygga ben i en guldig kort klänning. Paris Hilton visar att hon kan vara både söt och rockig i hennes svarta outfit.

Tryck på T-shirt

image156

Nu behöver du inte känna dig tråkig en en vanlig T-shirt längre. Nu kan du hitta snygga Tshirts som är både coola och snygga. JAPSI har letata upp lite tips.


Ellos


Lindex


TopShop


H&M


Reese i röd drömm

image154omslag_0711

Reese witherspoon är nu i ropet ocg prydde omslaget på ELLE denna månaden och var så klart väldigt vacker. Vi kommer nog få se en massa snygga putfits av Reese nu framöver.

Paris är klassik och fin

image153

Ibalnd kan Paris HIlton vara mer rockig och är skit snygg i det och ibland kan hon vara så där sval och fin som här och klara av det lika bra. Helt otroligt. Här är iaf Paris väldigt söt där hon sitter på första radn för att kolla in den nya kolektion av någon designer

Hit/Miss?

GYI0050859567.jpg
Fröken Bosworth har tagit på sig en svartvit outfit full med ulligt tyg och fjädrar. Är det en hit eller miss?

Glittrigt värre :)



Är du sugen på att glittra när du går ut nu till hösten? Då kan du kolla in på de stora kedjorna vad dom har att erbjuda dig och din garderob nu till hösten!

The Row by MKA

 
Mary-Kate och Ashley Olsen har äntilgen gjort en kollektion för oss som inte passar i barnstorlekar. Här är deras kolektion The Row. Det sägs att det går att köpa några utav kläder på heras hemsida http://www.mary-kateandashley.com/  men inte vad vi kan hitta. Så om du vill leta och hittar det så låt oss veta :D

Ashley Tisdales byxor

image148

Blev du sugen på ett par guld byxer när du spg denna bilden på Ashley Tisdale? Då är dessa från TopShop för
650 kr ett väldigt bra kap. Så spring till närmaste TopShop och köp om du gillar dom.

Snygg bas

image147

Ett vitt linne, jeans och snygga skor har länge varit bland¨det snyggast som finns och det ser ut som att det håller i sig. Här en skit snygg combo för 688,5 kr. Självklart kan man få den billigare om man hittar billigare jeans. Vart kommer då sakerna som JAPSI har valt ut?

* Linnet kommer från H&M och kostar 49,50 kr.
* Jeansen kommer från TopShop och kostar 390 kr.
* Skon kommer från Ellos och kostar 249 kr.

Mary- Kate och Kate

MARY-KATE OLSEN photo | Mary-Kate OlsenKATE BOSWORTH  photo | Kate Bosworth

Mary-Kate Olsen och Kate Bosworth var snygga när dom posade på röda mattan.  Eller i detta fallet så var de ju svart men dom var väldigt fina. Varför tog då dessa två tillsammans? Jo båda hade vita klänningar. MK kanske var lite mer beige men vi tyckte iaf att den var fin.

Snygga Scarlett

SCARLETT JOHANSSON  photo | Scarlett Johansson

Scarlett Johnasson är som vanligt vacker. Här posar hon på rödamattan i en svart kläning och blåa skor och örhängen. Som vanligt är håret snyggt uppsatt.

Mariah flipp/flopp`?

TREADING LIGHTLY photo | Mariah Carey

Mariah Varey är snygg i en kort skinnjacka och vitt linne. Hit eller Miss?

Fergies armband

image146

Villa du ha Fergie stoa arband med stenar i? Då måste du första hitta upp en affär som säljer smycken från Marchesa där ska du kunna hitta dom.

Vics ben

image143
Bilder: Google.se & TopShop.com

Vill du ha lika glittriga ben som Victoria beckham (bilden till höger) så kan du köpa leggingsen från TopShop för 390 kr. Alltid snyggt roligt att ha. JAPSI har valt ut två sätt du kan använda dessa till. Så varsågoda:

image144
Väskan från Ellos kostar 149 kr
Pumpsen från Ellos kostar 249 kr
T-shirt från H&M för 129 kr

image145
T-Shirt från Lindex 129 kr
Väska från Wedins för 899 kr
Skon från Skopunkten för 249 kr

Cool Rihanna

304748-142
Hon ändrar sig frisyr typ varje dag och hennes stil är ibland klassisk, ibland lite mer svart och dyster. Här har hon en skitsnygg grå kappa på sig som jag älskar!! Vad tycker du om den? Solglasögonen var också snygga på Rihanna. I like!

MK svettig?

304748-141
MK's stil är som vanligt; lite dyster, lite accessoarig, lite speciell. Men en sak som jag inte gillar här är håret! Hon ser ju svettig eller båt ut eller någonting. Dom sotiga ögonen kunde vart snygga till om håret lite mer utsläppt och med mer lyster, som hon har härVad tycker du för övrigt om MK?

Eva goes white!

304748-140
Eva Mendes tog på sig en vit klänning häromdagen och matchade med svarta accessoarer. Jag gillar allt förutom håret, vad tycker du? Hit/Miss?


Söta Bee!

304748-138
Beyoncé har en ganska bohemisk stil till vardags ibland och jag gillar hennes sjal i håret och dom pråliga smyckena. Tycker du det är en Hit eller Miss? Jag tycker nästan hon är sötare utan smink, än med smink. Vad säger du?

Vad tycker du om...


bild: google.se

Skärp i midjan? Är det nått som du tycker att vi ska ha kvar? Vilken sort i sånna fall? eller är det bra med båda?

Vanessas S

VANESSA HUDGENS  photo | Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens är som vanligt de två Sn som hon alltid är; Sör & slapp. Mycket snyggt. Vad tycker du?

Rosa bandet smarbetar med Lindex

Lindex har nu kommit på denna väldigt smarta idé att ge 10% av pengarna du betalar bär du köper plagg ur deras Pink Collection kolektion. Lindex har även fått känidsar som Eva Rösa och Jessica Folcker att haka på denna kampanj. SÅ här kan du se vad du kan välja mellan:

Emma Wiklund bär en skinnkjol för 399 kr vilket betyder att du ger ca 40 kr till bröstcancer forskningen.


Jessica Folcker har denna blus för 299 kr på sig. Du ger då ca 30 kr till cancerforskningen om bröstcancer.

 
Linda Sundblad posar med ett par svarta jeans som kostar 299 kr då ger du ca 30 kr till forskningen av bröstcancer.


Denna tunikan som Eva Röse posar i kostar 299 kr och du skänker då ca 30 kr till forskningen av bröstcancer.

Sko vs sko

image132

Vilken skulle du välja?

Högt!

image131

Högmidja är inne mer än någonsin men kanske inte på byxor utan mer på kjolar. Vad tycker du om Mischa Barton, Kimberly Stewart och Mary-Kate Olsen och deras höga kjolar?

little miss sunshine

image130

CariDee, Jamie Lynn och Emily Deschanel är alla klädda i gult. Vem tycker du är snyggast? Är gult något som du skulle kunna tänka dig att satsa på i höst?

Linds

304748-129
Lindsay Lohan kör som vanligt med sitt V-tecken, här i en solgul kofta och bandana i håret. Supersnyggt ju! :)

Klippt!

304748-128
Jessica Simpson förlänger benen med ett par hudfärgade klackskor och håret har klippts av en bit. Ganska sött va?


Hayden!

304748-127
Hayden är så otroligt söt, och JAPSI älskar hennes stil! Såå coolt med senapsgult och grått ihop. Här går hon på promenad med sin söta hund :)


Dag / Natt

304748-126
Victoria Beckham är lika snygg på dagen som kvällen, om inte snyggare på dagen! För mycket push up på kvällen tycker jag, men lika svart & stilsäker! What do you think?


Ash

304748-125
Ashley är söt i skinnajacka (som vanligt) och lite röd-orange läppstift syns p henne läppar. Vad tycker du om detta? ;:)

Jennifer is hot!

304748-124
Jennifer är svart från top till tå och riktigt hot! Jag älskar klänningen måste jag säga, vad säger du?

Coola Kate!

304748-123
Kate Moss ser cool ut som vanligt. Ankelboots tillsammans med ett par gråa jeans, en röd sjal som sitcker ut och lager på lager-tröjor. Vinden blåser i håret och solglasögonen sitter på. Kan man förvänta sig något annan från en fashionista?
Hit / Miss?

Inte Dior men nästan!

image122

Som du kanske ser så är Mischas väska coh dena andra väskan väldigt lika men det är något som skiljer dom åt. Mischa har nämligen Diors väska Gaucho som är väldigt populär bland känidsarna. Men vi som inte kan köpa en dy väska från Dior vad ska vi göra? Ni kan gå in på Asos.com och leta reda på denna väska som kostar 235 kr + frakt. Så om du är sugen på en liknande väska som Mischa har så är det bara att slå till.

Miu miu väska eller?

image121

Vad skulle du välja mellan att köpa en underbar och skit snygg Miu Miu väska eller att köpa 8 andra saker? Skriv en kommentar och berätta!

Ps. Plusst som är mellan stöveln och armbandet ska inte vara där.

Högt från H&M och Ellos

H&M har ett hett utbud i hår nu under den kalla hösten som kommer. Dom har en massa snygga trender och som snappat upp högmidja trenden. Här är två snygg kjolar till två bra priser.

image119
Denna kjolen kostar 298 kr.

image120
Även om det inte syns på bilden så är denna kjolen en kjol med högmidja. Den kostar 198 kr.


Även Ellos har snappat upp snygga trender och blivit hetare än någonsin denna hösten. Här är två kjolar från ellos till bra pris.

ZoomaZooma
En jeans kjol med högmidja från Ellos för 199 kr.

ZoomaZooma
Denna kjolen har ett snyggt skärp i midjan som gör att du får mer kurvor. Kostar 299 kr.

Hayden Panettiere vårt lilla solsken!

image113


Hayden Panettiere passar i allt. Denna gången så har hon tagit på sig en klänning i sin favorit färg, gul. Hon är jätte vacker och kommer fortsätta vara vacker.


Jessica är redo!

Jessica Biel, Fall Fashion

Jessica Biel är redo att inta  hösten med en Chanel klänning och jacka. Till det har hon matchat med mörkblå strumpbyxor och snygga skor. Hon accesoerar snyggt med en svart ring och ett silverhalsband. Så här skulle JASPSI vilja se ut i höst.

Säg det med en tröja



''Följ inte efter mig'' står det på Paris Hiltons tröja, men det kanske kan bli lite svårt. För hur mycket vi än älskar eller hatar Paris så vill vi alltid veta mer om henne... just för att vi älskar eller hatar henne så att vi ska ha en anledning att prata om henne. Vad tycker du om Paris? JAPSI tycker att Paris har sina stunder då hon rä smart och bra och sina stunder då hon är totalt kass, men vi måste säga att tröja är väldigt snygg.

Slappa Vanessa

image118

Vanessa ser som vanligt väldigt bra ut. Här är hon i en slapp tröja med ett par snygga jeans och ur snygga skor. Vi skulle inte ha något emot att få kläder från Vanessas garderob när hon har tröttnat på dom.

Vic i höga skor!

image117

Victoria Beckham är 1,63 lång men är tydligen inte nöjd med den längden så vad gör hon år det? Jo, hon åker till sko affären och handlar skor med hööööga klackar. Så hur lång kan hon bli med dessa nu då? Hur lång kan klacken vara? Dom måste vara över 10 cm... kanske 15? Vad tror du?

Hayden Panettiere favorit färg är...



kanske inte så svårt att lista ut nu!? Men för er som inte har förståt så är gul Haydens favorit färg. Gillar du också gult eller kanske tycker att Hayden är väldigt fin i gult och funderar starkt på att skaffa en gul klänning. Då kan JAPSI hjälpa dig att fynd några för under 500 kr. Kolla här:

image115
Från Josefsson för 299 kr.

image116
Från H&M för 298 kr.


Docksött!



Det ni ser är inte känidsarnas tvillingar utan det ör en docka utav dom själva. vad tycker du om dom? Är dom lika eller är det bara en dåligt försök på att försöka få en docka att likna en känids?

Är du sugen på att vara stylist?

image108
Rachel Bilson, Mischa barton och Scarlett Johansson

Om du är sugen på att klä på en kändis precis vad du vill hon ska ha på sig så ska du gå in här --> LÄNK. Där kan du klä på en massa kändisar. JAPSI valde 3 v sina favvo känidsar och tog på dom kläder. Så nu är det din tur. Ha så skoj!

Kontrast!

image107

Barnstjärnan Scarlett Johannson kör med vita naglar och en sval look men färggladklänning medan Mischa Barton kör med svarta naglar  och en silverklänning. Vem gillar du bäst?

Mischa favorit

CHANEL PURSE photo | Mischa Barton
Bild: people.com

Mischa Barton har sagt att hon ÄLSKAR väskor och speciellt från Chanel. Här är en utav Mischas favorit väskor från just Chanel. JAPSI älskar den. Vad tycker du om den?

Fergis klänning

PEAS IN A POD  photo | Fergie

tycker du att Fergies klänning är väldigt snygg? Då kan du hitta en liknanande på H&M för 298 kr och det finns även en liknanande väska där som kostar 198 kr. Fynda fynda!
image105image106


RSS 2.0