SATC-stil!


Vem utav tjejerna i Sex and the city har snyggast stil? Och är ni så tråkiga och säger Carrie? Haha, nej men är det Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Samantha

Jessica gillar bohem!

ROOM & (SANDWICH) BOARD  photo | Mischa BartonJessica Alba är en snygg mexican med olivbrun hy och hon gillar fortfarande den stilen med lite bohemic-accessoarer och visst passar hon i det!? Kolla armbandet, halsbandet och solglasögonen. Det passar perfekt till hennes hårfärg och hudfärg. Eller vad säger ni, phokes?
304748-104
Armband, 49,50 kr/styck, Lindex.

Fergie, hit/miss?


Fergie ser avslappnad och cool ut i vit, prickig tunika med herkules-sandaler. Vad tycker du om hennes look? Och by the way; vad tycker du om hennes senaste låt Big girls don't cry? Du kan höra den här.

Rödläppad Shakira


Shakira var söt i röda läppar på Clinton Global Initiative där även Brangelina var med. Vad tycks om Shakiras söta look?

Söt!


Jennifer Garner är bland den sötaste kvinnan i H-Wood, men dessa kläder var bland det fulaste jag sett. Orange, silkig sak? Vida jeans? Nja, inget jag gillar. Gör du?

Nicole!


Nicole Richie i dödskallesjal och stora solisar. Vad ni tycker ni om outfiten? Skorna ser väldigt höga ut för lilla Nicole.

Jennifer i färg!

304748-103
Jennifer Garner blir bara vackrare och vackrare, och här står hon och posar i både grönt och lila leendes. Mycket snyggt! Vilken är din favorit?

Dita Von ´Teese

304748-102
Såklart är hon lika blek som vanligt med lite småtantig oufit, perfekt frisyr och röda läppar, men det är elegant och det är Dita Von Teese. Vad tycks?

Victoria

304748-101
Victoria är snygg som vanligt i casual outfit; jeans, kavaj och halsduk. Tänk att hon är så blond när hon var så brun i håret förut! Gillar du henne mest som blond eller brunett? Eller kanske brondin (mörkblond) som tidningen GLAMOUR skriver?

  Brunett?                               Brondin?                                     Blondin?

Lika som bär!

304748-100
Nicole & Joel är lika som när i sina Wayfarer-glasögon. Riktigt hot på dom båda, tycker jag, vad tycker du?

Vem har bäst street style, Vanessa eller Ashley?


bild: people.com

Arbet kompisarna Vanessa Hudgens och Ashley Tisdale går är på stan och shoppar. Men vem är den som ser bäst ut för en shopping dag? Är det slappa Vanessa med en cool väska eller ä det coola Ashlet med en mössa? Ni får inte missa premiären av High School Musical 2 den 5 october på disneychannel.

Jessica


Jessica Biel klippte och färgade håret när hon spelade in I now pronounce you Chuck and Larry, och trivdes antagligen med det eftersom det fortfarande sitter i, men jag tycker inte att det var så fint. Det ser mer pojkigt ut, jag tycker hon är snyggare här i lite mer ljusbrunt och lockigt hår. Vad tycker du?

Snygging!

IF THE GLOVE FITS... photo | Alicia Keys
Alicia Keys är hot i hög midja och vit blus, men vad är det för handskar? Tja, det är cool för det sitter på självaste Alicia Keys! Väldigt snyggt hår och makeup också, eller vad säger du?

Söta Rachel


Kan man bli mer cool när man är ute och går med hunden? Rachel Bilson ser lite avslappnad cool ut i Hippie-kläder och sin söta hund i koppel. JAPSI want that outift NOW!

Cerise mode!

Ashley Tisdale, Jessica Biel, Eva Mendes
image97
Bilder: google.se

Cerise är en otroligt snygg färg. Detta är helt klart en färg som du skulle kunna använda nu till hösten. Det låter helt galet. Men om man ska tro märken som Dior så är det helt rätt.
- Att använda cerise under årets höst är helt rätt, säger en asistent för Dior.
Och tänka sig!? vi fick med en  Vem bar den bäst? nu också. Ser ni att Jessica Biel och Eva Mendes har samma klänning? Vem bar den bäst? 

Här kan du hitta Cerisa kläder:

Corset Dress
Klänning från TopShop för ca 650 kr.

image98
Sjal från H&M för 79,50 kr.


Britney Speras parfym finns på Kicks för 315 kr.

image99
Lancôme Color Fever Shine kostar 250 kr.

LL jacka

image96


Lindsay Lohan ser som vanligt väldigt snygg ut här i en svart jacka. Om du gillar den lika mycket som JAPSI så kan du åka till H&M och kolla in den. Den finns i svart, grått, svart vitt & grön och kustar runt 600 kr. 

image1098

Jacka H&M.

Mischa :)

FASHIONABLY FLIER photo | Mischa Barton
Mischa ser väldigt cool ut i leopardmönstradkavaj och röda glasögon. Vem trodde att Mischa bar glasögon? I och för sig har jag sett på den här bilden men det är i en film. Jaja, passar hon i glasögon?

Jennifer grrrrrrr!


Jennifer Lopez posade i leopard-klänning för sin promotion för nya plattan Brave. Visst håller hon klass fortfarande, men om du kollar närbilden på hennes ansikte ser man att hon inte längre är 30 år och rynk-fri. Men guuud så skönt att i alla fall EN kan stå för det och inte operera sig, eller vad säger ni?

Mischa i prickigt.


Mischa Barton ler vänligt & sött på Milanos röda matta på modevisningen. Donatella Versace var lika plastig som vanligt, men Mischa var cool AS USUAL! Haha.. ´:)

Sexy mama!


Nopp, hon är inte mamma men jag tyckte uttrycket passade på Hayden Panettiere här. Gud vilken känsla för stil hon har. Enligt mig, som gillar folk med konstig stil, är det lite tråkigt att hon blir lika modern som alla andra, men visst är hon vacker för det! Hon har världens kortaste armar och är skitkort, men titta håret, sminket, kläderna, skorna.. Skönheten består FORTFARANDE från inlägget nedan.

Skönheten består!

WATER SIGN photo |
Hayden Panettiere är så himla vacker och söt. Hennes skinnjacka passar henne väldigt bra och här får hon skriva autograf på en vattenflaska. Haha, kul :)

Basker-cool

304748-92
Bli lika cool och snygg som Rachel Bilson i denna gråa basker från H&M, 59 kr. H&M kan verka tjatigt och överskattat, men det är det verkligen inte. H&M har allt! Och till bra pris. Varför ska vi klaga? :)

Snyggt från Lindex!


1. Klänning, 399 kr 2. Leggings, 59 kr.   3. Väska, 149 kr.     4. Hårspänne, 19,50 kr.
Sätt ihop denna svart-blåa outfit och se alldeles vardags-chic och cool ut. Funkar utmärkt om du ska ut på helgen också. Vardag = ballerina/låg sko. Fest = Klackskor. Byt skor bara, annars är outfiten lika het tisdag som lördag- det är ett tips!
Skor som passar till:

Ballerina, Wedins   Klackor, 299 kr, Lindex.
399 kr.

Tack alla :D

Vi skulle vilja tacka alla för att ni kikar in på vår blogg och lämnar dessa snälla kommentarer. :D Tack tack tack :) vi kikar in senare idag och lägger in nya inlägg och besöker nya bloggar och ni som redan ämnat kommentarer :D

Pussar <3

Maskara tips!


bild: google.se

Ett tips för er som vill ha låte sdär lagon långa, klassiska och snygga ögonfransar så är Great Lash Mascara från maybelline ett bra tips. Den kostar runt 100 lappen och finns att köpa lite över allt. H&M har haft ett erbjudande där den har kostat 49:50 kr men vi vet inte om det finns kvar.  Men kika in på H&M någon dag och kolla.

Silver skor!

image83
Bilder: TopShop & Skopunkten.

Ett par sånna här skor är väldigt snygga till ett par leggings iår. Men hur mycket skulle du tänka dig att ge för ett par sånn här skor? Om du vill ha lite dyrare så kan du välja dom från TopShop för 520 kr eller vill du inte lägga ut så myckte på dom för att du inte är säker på att de kommer att vara inne nästa år så kan du köpa dom från Skopunkten för 249 kr. Så vilka skulle du välja?

Hayden Panettiere klänning

image82
Hayden Panettiere är som alltid väldigt söt när hon är ute ocgh går på stan. Här har hon en väldigt söt armlös klänning. JAPSI blev sugna på att leta upp en liknande, vilket vi gjorde och hittade denna snygga och väldigt lika från TopShop för 390 kr. En jätte snygg klänning som du kan ha till jobbet med ett par snygga jeans och en kofta över sen när du ska ut på kvällen är det bara att ta på sig leggings och en söt lite kofta över och du är klar för kvällen. Det är alltid bra att ha kläder som man kan ha till både dag och natte tid.

Byget eller lyx?

image80
Att svarta naglar är otroligt inne iår är inget nytt. Vi på JAPSI ska absolut inhandla ett svart nagellack. Vad I ska köpa är det från IsaDora för 60 kr. Det torkarsnabbt och håller bra. J funderar på att köpa från Depend Kostar runt 25 kr, också mycket bra. Vilken skulle du vilja ha? Vill du satsa på ett dyrt från Chanel eller är det ett billigt från IsaDora som gäller? JAPSI vill veta så lämna en kommentar.

Det är ingen tvekan om att det är snyggt. Hilary Duff, Paris Hilton och Lindsay Lohan är helt klart otroligt snygga i svart nagllack. Svart nagellack passar på alla sorter. Söta och rara Hilary blir lite tuffar med svarta naglar, Paris är rik och är med på alla trender så hon bli rockigt snygg  i det svarta naglarna och Lindsay som är party tjej och cool stil passar också mycket bra i svarta naglar. Vad JAPSI försöker säga är att alla, ALLA passar i svarta naglar. Så om det är nått som ni skulle inhandla detta år så är det svarta nagelack dyrt som billigt.

veckans fynd!


Även om det kanske inte är ett billigt fynd så är det helt klart en otroligt bra brunkräm. Täcker allt och håller länge. Den kostar 300 kr på kicks men är helt klar värd priset. Finns i sex olika färger. Om du kanske har det lite knapert med pengar så kan du även välja Maybelline Dream Matte Mousse som är ganska bra. Inte så bra som kostar runt 150- 200 kr. Inte lika bra resultat men helt klart värd pengarna. Så nu är det bara att välja.

Eva HIt eller miss?

EVA LONGORIA photo | Eva Longoria

Eva Longoria glänsar i sin bruanguldiga klänning. Vad tycker du om den?

Kate om sin färg.

image78image79
Bilder: google.se

Kate Winslet stod i år på Oscarsgalans rödamatta i en underbar färg på hennes klänning. Över hela världen har man skrivit att hon såg fantastisk ut i denna färg och design. Den är designad av Valentino som gör otroligt fina kläder. Men vad är det nu som gör färgen på henna klänning värd att prata om?
- Detta är min favorit klänning utav alla klänningar jag har burit och den enkla anledningen är som så att min dotter valde färgen. jag tycker det är jätte roligt kanske  att hon lånar den en dag att klä ut sig i.
JAPSI håller med om att klänning är fantastisk och kanske att hennes lilla dotter en dag blir en designer?


Scarlett om hennes


Bilder: google.se

På grammy galan detta året så kom Scarlett Johansson i en underbar svartklänning av Monique Lhuillier. Men det var inte den vi skulle skriva om det var hennes skor som vi skulle skriva om. Skorna var som vanligt väldigt snygga och dom var utav märket:
- Jimmy Choos så klart! Mian fötter har inte börjat göra ont än men om ni skulle fråga mig och 4 timmar så får vi se då. Men mian fötter brukar klara sånt här. Efter som att det finns tjejer där som designar dom så tänker dom nog på sånna saker. Annars när jag är hemma så brukar jag gå runt i sandaer eller så, säger Scarlett.

J.lo älskar Marchesa

image74
Bilder: google.se

Ni kommer väll ihåg Jennifer Lopez på Oscargalan när hon hade den fina ljusrosa klänningen med diamnter runt halsen som en krage. Hon hade även snygga lockar i håret och såg klassikt vacker ut på röda mattan. Men detta är ju inte den ända klänning som vi kommer ihåg Jennifer Lopez för. Nej,  kommer ni ihåg henne klänning på Golden Globe detta året? Det var inte första gången hon hade en enaxlad klänning på sig. JAPSI kan förstå varför detta är en återkommeande favorit för Jennifer. Denna gången var den svart med guldiga detaljer på. Vad är det då som gör dessa klänningar så speciela att dom får vara på denna blogg? Jo, båda är nämligen designade av Marchesa. Mycket vackert.

Jessica Biel luktar gott



- Allt jag kan säga är att hon luktar gott, sa Justin Timberlake till Oprah om sin nya filckvänn Jessic Biel. JAPSI har inte svårt att tro Justin på den punkten. Jessica ser alltid pigg och glad ut så det är inte konstigt om hon luktar gott också. Det skulle vara roligt om Jessica kom med en parfym så att vi fick veta vad hon gillade för lukter. fast det kanske inte är så konstigt att det inte blir någon parfym för Jessicas del för hon har många järn i elden just nu. Filmen I Now Pronounce You Chuck and Larry går just nu på bio där hon spelar Alex McDonough och hon filmar just nu in filmer som kommer komma ut 2008.

Nya klänningar från H&M


rutig axelbands klänning för 349 kr.


Rutik skjortklänning för 298 kr. Finns även i rött.


Rosa & lila klänning för 298 kr. Finns även i grått med gula steck.


rosa tunikaklänning för 398 kr. Finns även i svart.


Babydoll klänning fårn H&M i ljusblått för 298 kr.


Grön klänning med vitt mönster för 298 kr. Finns även i svart med vitt mönster.


gråklänning med kräp i midjan för 398 kr. Finns även i svart.


Klassik svart klänning för 298 kr.


Marinblå klänning för 149 kr. Finns även i mörkbrun och grå. Ett snyggt fynd! 


Grå klänning för 349 kr.

BildeR: H&M.com

Nytt från Ellos



Bilder: ellos.se

*Vit tunika för 249 kr
* grön klänning för 199 kr
* Blå tunika/ klänning för 249 kr, en JAPSI favorit
* Topp för 249 kr
* Tunika för 249 kr.
* Idol T-shirt för 249 kr.

Vackra kvinnor

MODEL MANNERS  photo | Petra Nemcova
Petra Nemcova, James Blunts ex, är vacker så få! Hennes lyster smittar av sig och man vill bara partaja och skratta när man ser denna bild. Skål säger hon och du är vacker, säger vi.GOLDEN GIRL photo | Kate Moss
Kate Moss levde verkligen upp till förväntan när hon dök upp på The Golden Age of Couture i en guldig, slät klänning och rött läppstift. Så snyggt! Och hon passar verkligen bra i allt. Eller hur? :)
NIGHT OWL  photo | Kylie Minogue
Coolingen Kylie Minogue har låtit håret växa och har krullat det riktigt ordentligt. Hon har även satt på sig en hel-svart outfit med flygande remsor och grejer. Kanske inte det man sätter på sig om man ska någonstans, mn Kylie är Kylie, en unik stil!

MK goes hot!

HIGH ART  photo | Ashley Olsen
MK är mer än bara en stilikon. Hennes stil är så personlig och hon ser så himla cool ut i grejerna hon tar på sig. Hennes långa, blonda hår med den lilla kroppen med stora väskor- allt blir bara så snyggt! Gillar du MK's stil?

Stiligt par

ON THE TOWN photo | Angelina Jolie, Brad Pitt
Angelina Jolie och Brad Pitt kommer nog vara tillsammans livet ut. Man har sina upp och ned-gångar, och ska man se från den ljusa sidan så är dom allt väldigt stiliga. Brad har fått lite slingor i håret, Angelina har klippt sig och dom båda ser väldigt glada ut! Men Angelina måste gå upp lite i vikt, hon har ju sett ut som ett rangel senaste tiden. Vad tycker du om paret?

Vackra Diane

304748-73
Diane Kruger visar en mer och mer snygg sida i sina kläder och här är hon superfin i röd klänning med svarta detaljer. Någon som trodde detta när man bara såg en vackert ansikte i genombrottet Troja mot Orlando Bloom? Inte JAPSI i alla fall.

Sharon i spräckligt

304748-72'
Sharon Stone visar upp sina axlar i denna vita klänning med rött, spräckligt mönster. Coolt för att vara kring 50-åren, eller vad säger du?

Stick ut!

304748-71
Okej, Mandy Moore är höstigt snygg i brunt svall, svarta kläder och grå halsduk, men vad gör detta sååå coolt? Jo, hon sticker ut med en gul kuvertväska. Glöm inte att sticka ut med en färg i höst om du vill vara riktigt ''trendig''!

SNYGGT, Natalie

304748-70
Åh, vad snygg kappa Natalie Port man ha. Det enda negativa med denna klädsel är väl flipflopen. Hur kan hon ha flipflop till? Tja, vi skymtar allt en klänning under så hon kanske slängde på sig en vinterkappa över en sommar.outfit? Well.. vi gillar kappan i alla fall. Och kolla vad håret har växt! Snyggt :)

EMMY-galan

304748-69
Emmy-galan bjöd på många pics och här bland annat på stjärnorna när dom står med sina älskade och när dom sitter vid borden. Kul kul!

Snygga Cameron!

304748-68
Cameron karaktär måset vara väldigt glad i hennes nya film What Happens in Vegas, där hon spelar mot Ashton Kutcher. Men kolla in kläderna! Så snygga. JAPSI vill ha!

Emmy efterfest

WINNING SMILE photo
Vinnar smilet var på när man plåtade vinnaren av suport actor Jeremy Piven när han kramar Emmanuelle Chriqui och Rex Lee.

HIGH BEAMS photo
Ugly ebtty vänenrna skrattar och har roligt i varandras sälskap.

FEELING CHEEKY photo
Nya gifta och glada kramar Kate om sin man Alex.

BANDING TOGETHER photo
DHW stjärnorna James och Teri spelar och sjunger on stage.

FEMALE BONDING photo
Sandra Oh och Ellen Pompeo från Grey's Anatomy sitter med varandra o bekväma skinnsoffor.

THAT'S A WRAP! photo
Ännu lite mer Grey's Anathomy när Katherine Heigl är med på en bild.

OH, SNAP! photo
DHW Felicity Huffman hängersig fast vid maken och tar ett kort för att minnas kvällen då dom donasar loss på dansgolvet.

SUPER-CHARGED photo
Heros stjärnorna posade glatt ihop snygga som vanligt.

A VERY GOOD YEAR photo
Helen Mirren var nörjd över kvällen... och jage förstår varför.

På röda mattan under Emmy galan!

STEPPIN' OUT photo
Gravida Christina Aguilera sänder er lite av henens kärlek.

THE NEWLYWEDS photo
Kate Walsh  och hennes man Alex Young ger varandra en kyss och Kate visar stolt upp dimantringen.

SECRET ACTION MAN   photo
Comedi vinnaren Jeremy Piven smögrunt på mattan.

VAMP! photo
Michael Urie posar väldigt på mattan med sina två Ugly Betty kompisar Becki Newton och Ana Ortiz.

BABY GOT BACK photo
Eva Longoria visar upp sin rygg för kamern coh skrattar.

HELLO, AMERICA! photo
Kathy Griffin hälsar på America Ferrera.

OH MY! photo
Helen Mirren och Sandra Oh trivs bra i varandras sälskap.

KICKIN' IT photo
Joey Fatone nästa karriär kommer iaf inte att vara dans.

MAGIC WAND photo
Kimora Lee Simmons visar er hur man ska se snygg ut på röda mattan.

THEY REPORT photo
Ellen & Portia har kort på varandra för att minnass deras emmy kväll.

Emmy hår & make up

HAYDEN PANETTIERE  photo HAYDEN PANETTIERE
KATHERINE HEIGL photoKATHERINE HEIGL
EVA LONGORIA  photoEVA LONGORIA

Mer Emmy 2007


Jennifer Love Hewitt


Hayden Panettiere


Felicity Huffman


Christina Aguilera

Emmy Awards 2007

Här kommer några bilder från Emmy galan! Det finns sååååå mycket vi ska lägga in om detta. Runt 15 tiden idag så kommer det ligga lite mer bilder här hoppas vi!

KATHERINE HEIGL photo
 Katherine Heigl
ALI LARTER  photo Ali Larter
EVA LONGORIA  photo Eva Longoria
KATE WALSH photo Kate Walsh
AMERICA FERRERA  photoAmerica Ferrera
DEBRA MESSING  photo Debra Messing
ANA ORTIZ photoAna Ortiz
PORTIA DE ROSSI photoPortia  De Rossi
JULIA LOUIS-DREYFUS  photo Julia Louis - Dreyfus
KRISTEN BELL photoKristen Bell
MARCIA CROSS photoMarcia Cross
HEIDI KLUM photoHeidi Klum'
MARY-LOUISE PARKER photoMary- Louise Parker'
ELLEN POMPEO  photoEllen Pompeo
SANDRA OH photoSandra Oh

nytt från H&M

Här kommer lite härliga nya höstjackor från H&M så du som inte har köppt en jacka än kan kanske hitta nått här.

image65
Kappa med avtagbar luva med fuskpäls och skärp i midjan. Den är ca 90 cm i storlek 40 och 100% polyester. Den kostar 398 kr.

image66
Skepparjacka med dubbelknappar, påsydda fickor och slejf med knäppning vid ärmslutet. Den ör varmtfodrad och ca 74 cm lång i storelk 40. Kostar 598 kr.

image67
Jacka med högkrage och avtagbar huva. Ficka på enaärmen och skärpimidjan. 73 cm i storlek 38 och
kostar 498 kr.

Alla vill ha men ingen kan få

THE SHOWSTOPPER photo

Hur många gånger har inte du förundrats över beyonce Knowles sätt att få ihop kläder till en fantastisk combo. Alla skulle vi nog behöva lite personlig coatching av Beyonce nån gång i livet. JAPSI har listat 5 saker som vi skulle vilja fråga henne om hennes stil:
1. Hur lyckas du få sitt hår att se så bra ut i ALLA lägen.
2. Hur lyckas du med att bära upp kläder som vi aldrig skulle tänka oss att ta på oss?
3. Vart får du tag på dina kläder?
4. Hur frå man en sn klänsande och fin hy som du har hela tidne?
5. Hur kommer det sig att du alltid är så glad och lycklig när man ser dig?

Vad skulle du vilja fråga henne?

Värsta klänningarna.

Nu när halva året har gått så tänkte JAPSI att det var dags att visa de sämsta klänningarna stjärnorna har haft på sig iår. Så om du känner dig lite nere och slite såhär på en söndag så kan detta kanske uppmuntra dig:

KIRSTEN DUNST  photo
Tyvärr Kirsten Dusnt antingen så är det du som inte har någon känsla för kläder eller så är det vi som inte är redo för din....ömmm..... vad det nu heter.

RINKO KIKUCHI  photo
Rinko Kikuchi är ju så söt så varfr behövde hon förstöra det med en så fruktansvärd klänning som denna.

QUEEN LATIFAH photo
Hur bra Queen Latifah än sjunger så glömmer vi allt det (tyvärr) när hon tar på sig denna klänning coh ser ut som en kuckling ... också håret borde vara brunt.

DIANA DEGARMO  photo
En pfågel eller Diana Degarmo? JAPSI är inte säkra.


Röstning.

Kommer ni ihåg förra årets Emmy gala? Det har varit en röstning om vem som vilka som har varit snygga och vilka som inte har varait så snygga. Kategorierna har varaut: Snyggast klänningar och snyggast håren. Så här blev det när folket röstade:

Klänningar:

De bästa:
Ellen Pompeo, Debra Messing, Evangeline Lilly, Katherine Heigl,  Mariska Hargitay,  Julia Louis- Dreyfus, Calista Flockhart, Heidi Klum.


De sämsta:
Vanessa Minnillo, Sandra Oh, Tyra Banks, Kyra Sedgwick, Paula Abdul, Cheryl Hines, Portia De Rossi,
Morgan Fairchild, Eva Longoria.



Frisyrer:

De bästa:
Heidi Klum, Kyra Sedgwick, Mariska Hargitay, Tyra Banks, Evangeline Lilly, Helen Mirren, Katherine Heigl, Felicity Huffman.



De sämsta:
Jane Kaczmarek, Jean Smart, Paula Abdul.


Grey's stjärnornas stil.

Är du ett fan utav Greys Anatomy? Då vet du precis vilka dessa stjärnor är. Är du inget fan utav GA så kan du bekanta dig lite med dom här. JAPSI har tagit reda på stjärnornas stil. Vem utav dom är den klassiska, vem är det som är  old hollywood och vem är det som tar alla risker?

THE CLASSICIST photo
Kate Walsh är helt klart den som är mest klassisk av greys stjärnorna. Det bara lyser glammor om Kate.

THE RISK-TAKER photo
Ellen Pompeo är nog dens om vågar använda de där lite mer riskfyllda valen. Så förvänta dig inte ev vanlig svart klänningfrån denna tjejen.

THE WILD CARD photo
Du sitter på helspänd i soffan och vet inte vad du ska förvänta dig att få se utav Sandra Oh. Sandra brukar ofta ha på sig det där lilla extra som gör att vi kommer ihåg hennes klänningar.

THE VIXEN photo
Från Sarah Ramirez så är det nästan alltid hennes kurvor som sätts i fokus, det kan vara med ett skärp i midjan eller bra pose som framhäver hennes kurvor. Så här har vi den utav Grey's tejjerna som bär upp sin kurvor.

THE CONSERVATIVE photo
Vad som skulle se ganska tråkigt ut på en anna människa ser helt underbart ut på Chandra Wilson. Hon vet vad som klär henne och håller sig till det. Men det blir aldrig tråkigt. Chandra är helt klart en safe player.

THE SCREEN SIREN photo
Nej det är inte Marelynd Mornroe (även om det kan vara likt) det är bara Katherine Heigl som står och posar i snygga old Hollywood klänningar. När Katherine står på röda mattan väcks den lilla flickan inombords och önskar att man stod där i hennes klänningar och snygga smycken.

Fynda på Lindex



För dig som gillar högmidja men inte fått tag på ett par snygga byxor eller snygg kjol sp har vu lösningen till dig. På Lindex har dilliga och snygga byxor med högmidja. Dom som är på bild kostar 399 kr & 499 kr. Om du är osäker på hur du skulle kunna anväda dessa byxor så kan du får inspiration av Sofie Fahrman, Christina Aguilera och Fergie.

image35
BIlder: google.se

nytt från H&M

image34

Från H&Ms kosemtika avdelning så har det kommit in nya produkter. Färgerna går i rosa, lila och beige. Det finns allt mellan deo, läppglans, ögonskugga, nagellsett och duechset. Inget går över hundra lappen så det är bara att gå till närmsta H&M och fynda :D

Stora snygga örhängen till hösten!


H&M 39,50 kr, TopShop 78 kr, Indiska 29,50 kr


Nu till hösten så vill alla vara så där snygga med snygga accesorer men vilka är det man ska ta på sig? JAPSI tycker att stora guldiga örhängen är snyggt i höst. Kanske är du precis som JAPSI och inte har din plånka fullproppad med tusingar? Då ska vi hjälpa dig här och nu och hitta bra stora örhängen för max 100 kr. Vilka är det då som får oss att gilla denna trenden? Svaret är lätt: kändisarna. Men varför? Svaret är även lätt här också. Stjärnorna är snygga i de stora hörhängena och vi vill vara som stjärnorna. Så här är tre stjärnor som kommer att inspirera oss mycket denna hösten.

image33
Beyonce Knowles, Rhianna, Joss Stone
Bilder: google.se

Charlize i svart

CHARLIZE THERON photo | Charlize Theron

Charlize Theron står här och posar i en snygg svart putfit md svarta snygga accesoarer. JAPSI älskar charlize för att hon inte bryr som om at a så snygga och mordärna kläder. hon ser alltid så sval och frisk ut.

Svarta, glada Reese!

304748-28
Reese Witherspoon alltid lika glad! Här svassar hon runt i en skitsnygg svart klänning. LIKE! Vad tycker du om den? Hit/Miss?

Vic härmar Cameron?

304748-26
Vic Beckham blir mer och mer lik Cameron Diaz. Det måste vara hennes stilikon! Kolla den här klänninge, exakt nästan en sådan som hon hade på Shrek-premiären. Snygga är dom :)

Vackra Keira!

304748-25
Keira Knightley på Torontos filmfestival. Gammaldags frilla och spetsklänning. Hit eller Miss? Avgör!

Orange Vic

304748-23
Victoria i sin blonda frisyr och orangea klänning. Väldigt snygg får jag säga! Om hon inte hade haft det lilla släpet där fram så hade klänningen vara ganska mkt Cameron Diaz. Kort, tajt och som framhäver benen. Vad tycker du?

Katie

304748-22
Tycker ni att söta Katie Holmes är snygg här, eller tycker ni som jag att hon ser lite manlig ut? Katie har en klassisk stil, men jag tror att miss Beckham har förvandlat henne lite för mycket"

Mörka nagalar!



Eva Mendes är sopm vanligt vääädligt snygg när hon står på röda mattan och posar. JAPSI älskar att hon har valt en mörkblå klänning coh matchat naglarna i en liknande färg. Till detta har hon även guld accesosarer. Så borde alla ha det i höst.

Mode?



Skulle du kunna tänka dig att bära gröna naglar? Det skulle iaf Rihanna göra. JAPSI tycker att rihanna är jätte snygg in sina gröna naglar. Vad tycker du? Är detta vad dy skulle vilja se på din och andras hand i höst?

Alla borde skaffa en...



Alla borde vi tjejer/kvinnor ha en lila klänning till hösten. Ett skärp i midjan skulle inte vara fel heller till den. Det finns ju en massa olika lila färger. Men personligen tycker jag att det är snyggast med den lite mer röda lila. Om du är jätte sugen på att köpa en liknanade kan du gå in Ellos hemsida (LÄNK) och kolla runt lite. Där finns bla denna för 149 kr:
Zooma

Nelly Hit eller miss?



Precis innan VMS awards häromdagen så blonderade Nelly Furtado sig. Nelly är inte den som har testat på olika fäger med håret. Hon har hållt sig till den bruna och lite mörkare bruna. Vad tycker du om Nellys nya look? Är den för mycket eller är den kanske en jätte bra förändring!? vad tycker du? Hit eller miss?

Blonderad och grön.

GREEN WITH ENVY photo | Victoria Beckham

Den nyblonderade spicegirls medelmmen Victoria Beckham hade denna gröna/svarta klänningen på sig häromdaegn när hon är på besök i NYC. 

Tyra i lugg

HOLLABACK GIRL photo | Tyra Banks

Tyra Banks brukar exprimentera med sina frilla. Denna dagen hade hon lugg. Kanske har hon klippt lugg eller är det bara en löslugg? Men snyggt var det iaf.

Mischa i rött

FLOW MAX photo | Mischa Barton

Mischa Barton slutar aldrig att överaska oss med nya klänningar i roliga former och färger. här är hon i vitaklänning med en röd kappa över.  

Flipp eller Flopp för Mischa?

304748-21
Mischa Barton i sin nya bohemiska stil. Här i rött-rosa-vitt skynke med gulddiadem till. Snyggt eller bara konstigt? Tyck till!

Ny frilla för miss Beckham

304748-20
Vic Beckham har låtit hennes blonda frilla växa ur och nu har hon som förut (kommer ni ihåg?) fast blondt. Riktigt snyggt tycker jag :) Vad tycker du?

VMA awards 2007 Hit/ Miss

RIHANNA  photo
Rihanna hade en rosa klänning utan armar- Hit / Miss?

BEYONCÉ photo
Beyonce var irullad i ett fuldfodral. Hit / Miss?

ASHLEE SIMPSON photo
Skådesepalern/ sångaren Ashlee Simpson var där och såg rockchic ut som vanlig. hit / miss?

JENNIFER GARNER photo
 Mamman Jennifer Garner var där i silver och vitt. Hit / Miss?


PARIS HILTON  photo
efetr finkan så har Paris synts på galaor som vanligt. Denna gången i en en klssisk H-wood klänning. Hit / Miss?

NELLY FURTADO photo
Nelly Furtado som är nyblonderad var där i en svart byxdress. Hit / miss?

ALICIA KEYS photo
Den sköna sångerskan Alicia Keys var där i ett toght fodral. Hit / Miss?

MARY J. BLIGE photo
Mary J. Blige var där i jordnära fäger och guld. Hit / Miss?

HAYDEN PANETTIERE photo
Heros stjärnan Hayden Panettiere  i en himelsblå klänning Hit /miss?

EVE photo
Eve med sina tassar på röstet var där i en guld klänning. Hit / Miss?

Vem utav systrarna Simpson?



Vem utav systrarna Simpson bär dessa svarta ögon bäst? Är det stora syrran Jessica med bruna ögon eller lilla syrrran Ashlee med blågrå ögon som bär ögonskuggan bäst?

Mischa Barton silver och brun!

MISCHA BARTON  photo | Mischa Barton

På Fashion ricks galan härom dagen så dök mischa upp och var klädd så här. Mycket snyggt med den nya hårfärgen och silver klänningen :) Vad tycker du?

Hit/miss Tyra?

Is This Look a Hit or Miss? | Tyra Banks

Vad tycker du om denna sak Tyra tagit på sig? Kanske inte det bästa ? JAPSI säger iaf att det är en miss. men vad tycker du? Tyra och hennes program Top Model går nu på kanal 3 klcokan 20:00 varje vardag för er som vill kolla.

Snygga på TV

image18

När det kommer en ny TV serie på TV så är det oftast en som är extra snygg som vänder mode världen upp och ned. VI har stjärnor som Jennifer Aniston, Mischa Barton, Jessica Biel, Hayden Panettiere, Sarah Jessica Parker för att nämna några få. Vad är det som gör dessa folk så speciella? kanske är det för att dom vågar kläa sig anourluna och inte se ut som oss andra? Kanske är det för att dom är känidsar? Kanske är det för att vi är redo för att hitta på något nytt? Det finns många frågor och lite svar. Men JAPSI har tänkt att skriva lite om varför vi gillar stilar från Tv Serier.

Jennifer Aniston, Friends: Slla har vi nog iaf hörtalats om Friends eller Vänner. Varför vi gillade Jennifer Aniston är kanske för att hon alltid har haft en stilren men ändå bekväm och skön stil.

Mischa Barton, OC: VI valde Mischa Barton istället för Rachel Bilson just för att Mischa körde på sin egna stil. Det lite för korts atröjorna men jeans och en snygg design väska.

Jessica Biel, 7th Heaven: Jesicca Biel är ganska ny i känids världen och kanske inte så känd. Jessica var den mer sportiga tejjen till en början men blev sen stilig men kjolar och söta toppar. Hur gulligt och putti nuttigt det än låter så såg Jessica snygg och bekväm ut.

Hayden Panettiere, Heros:  Hayden Panettiereär blond och sexig på röda mattan och lika så i TV serien Heros. För oss flesta så vänjer vi soss fortfarande av snygga Hayden men hon är helt klart en vi ska hålla lite extra koll på.

Sarah Jessica Parker, Sex and the City: Hur många har vi inte drömmt om att ha Sarahs sko graderob eller hennes söta klänninger när hon springer ned för gatorna i Manhattan.

Mischelle Williams i ny färg.

MICHELLE WILLIAMS photo | '

Michelle Williams gillar att exprimentera med hennes hår. Hon hade tille n början lång blondt hår men sen klippte hon sig kort. Nu har hon valt att färga håret brunt. Vad tycker du om Michelle som brunett?

Mischelle Williams i ny färg.

MICHELLE WILLIAMS photo | '

Michelle Williams gillar att exprimentera med hennes hår. Hon hade tille n början lång blondt hår men sen klippte hon sig kort. Nu har hon valt att färga håret brunt. Vad tycker du om Michelle som brunett?

Vill du hitta en snygg halsduk!

Klicka för att stänga bilden

Så här fin är Julia i sin nyinhandlade halsduk. När vi var på stan igår så hittade julia ett super bra erbjudande på Lindex. Erbjudandet var: En halsduk 19 kr. Jötte bra ju? Så nu är det bara dit och fynda. Finns en massa stora och mysiga halsdukar där.

JAPSI undrar!

ASHLEY OLSEN photo | Ashley Olsen
Bild: People.com & google.se


Har Ashley Olsen börjat följa syrran Mary-Kate Olsen (länk) i sin frucktansvärda stil? Detta kan bara inte få hända. Ashley som har haft så otroligt snygga kläningar. Kommer ni ihåg henne när hon hade den söta gråa klänningen (länk) eller när hon hade den snygga blåa skjortan (länk) eller när hon hade den snygga västen (länk). Eller när hon detta året dök up i den snygga vita klänninge med ett svart skärp i mitten (länk)? Detta ser inte bra ut (enligt oss). Vi hoppas att hon snart förstår sitt eget bästa och klär sig snyggt igen!

Sarah?

SARAH MICHELLE GELLAR  photo | Ashley Olsen, Demi Moore, Sarah Michelle Gellar

Nyblonderade Sarah Mischelle Geller hade denna klännigen på sig när hon posade på den röda mattan. Vad tycker du om den? hit eller miss?

Keira har söndriga kläder!

KEIRA KNIGHTLEY  photo |

Vad tycker du om keira Knightley klänning? Är den kanske fin eller är den för utmanande? Hit eller miss?

Mode vi ska spara?

image16

1. Ska vi förlita oss på det knähöga stövlarna i höst igen?
2. Är gult helt okej att ha på sig i höst?
3. Är det stora guld utsmyckningarna på kläder okej i höst?
4. Skulle du inhandla ett par vida jeans i höst?
5. Är det kansek dags att byta ut den stora väska nu till hösten?

Du bestämmer? Ska vi ha kvar dessa trender från förra hösten eller är det dags för nya tag?

Bälten



Bara för att stora bälten är inne så betyder inte det att alla kan ta på sig det. Det är precis som med alla inne accesoar, du måste hitta den rätta för att dets ska se snyggt ut. Så JAPSI tänkte nu reda ut detta en gång för alla. Tro inte att det beror på om du är lång eller nått liknande. Nej, det beror helt på din midja. Om du har en lite bredare/lkurvigare midja så ska du hålla dig till de smala skärpen. Om du är smals så är det de stora skärpen som sitter snyggast på din midja. Men om du är osäker på skrärp grejen så kan du använda vanligt skärp i byxorna och det ser minst lika snyggt ut!

JAPSI gillar!

BELTED TUNICS photo | Karolina Kurkova, Katharine McPhee, Vanessa Hudgens

JAPSI tycker att det är jätte snyggt med ett smalar skärp runt midjan när du har på dig enh tunika! Vad tycker du om det?

Lär av Vanessa



Vanessa är som vanligt väldigt snygg i sin blå klänning. JAPSI skulle vilja tipsa er om att köpa en snygg blå klänning till hösten. Vi skulle vilja rekomendera denna klänning från H&M för 149 kr,

Vad har Lily och Cam gemensamt?

LILY VS. CAMERON photo | Cameron Diaz, Lily Allen

ja den frågan kan man ställa sig. Dom är helt olika! Lily Allen  och sångare och älskar att gå på fester och varit känd för sin lite udda och färgstarka stil.  Cameron Diaz är skådespelare och över 30 gränsen och är känd för hennes galna och trevliga personlighet. Men vad för dessa två tjejer samman? Jo, deras klänningar! Lily hade sin på V-Festival och Cameron hade den under inspelningen av What Happens in Vegas. Klänningen kommer från märket McQ-Alexander McQueen. Så om du har orkat läsa ända ner hit så vill vi fråga dig: Vem bar den bäst?

Vem av Olsen?



Är det Mary-Kate Olsen eller Ashley Olsen som bär den gråatröja och stuprörsjeansen bäst?

Då och nu!

LOOK AT ME  photo | Fergie, Olivia Newton-John

Alla har vi sätt filmen greaseoch tyckt att sandy är den sötaste människan på jorden. Fergie har tydligen tyckte det samma och bestämde sig för att ha samma kläder.

Tummen Ner, Vanessa

304748-15
JAPSI tycker Vanessa Hudgens är en jättevacker tjej, men vad har hon gjort runt ögonen? Kletig, vit high lighter var inte det snyggaste, måste vi säga. Nej. Synd där, annars hade du varit lika snygg som alltid!

RSS 2.0