Gwen frillan!

Nu äntligen kommer tipset så att du kan frå Gwen setfanis snygga frilla.



Steg 1. Börja med att dela in håret i två delar. Ta en kamm och dela den från huvudet ned till örat på både höger och vänster sida. Sätt sedan upp håret i spännen.


Steg2: Ta lite wax (Jag använder Wellas cream wax) och strycker det över håret som hänger löst. Kamma sedan igenom håret och sätt upp det i en stram toffs.


Steg 3: Om du har en löshårslinga hemma så kan du använda den (annars kan du gå och köpa på en salong billigt och bra) eller så tar du ditt vanliga hår och virar runt den runt toffsen.


Steg 4. nu ska du bröja arbeta med det håret som du satte upp med spännen. kamma igenom håret och ta tag i en slinga och toppera den i rötterna så att den får volym. När du är klar med den och fått så mycket volym som du vill ha så lägger då håret åt det hållet du vill at din lilla krull där framme ska vara. kamma sedan det allra översta håret så att det ser ut som att det är lent och snyggt!


Steg 5: Nu kommer det lite kluriga här. Som hjälp kan du använda en toarulle. Lägg håret som är toperat runt toarullen och rulla upp det. håll i håret medan du försiktigt tar ut rullen och fäst med hårnålar. Försök att inte använda svarta hårnålar om du är blond. spraya sen!


Steg 6:  Ta sedan en locktång och locka sedan toffsen så att det ser ut som självlockigt. Ett bra tips till det är att inte hålla locktången så länge. sen sprayar du och då är klar. 


Om du inte klarar det på första fösöket så får du öva. Öva ger färdighet som man säger.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0